Kysy Veronmaksajien verojuristilta

Verojuristille lähetetyistä kysymyksistä valitaan viikoittain kolme vastattavaksi Verojuristi vastaa -osiossa. Uusimmat verojuristivastaukset julkaistaan torstaina, ja ne ovat kaikkien kiinnostuneiden luettavissa. Vastauksia julkaistaan myös kerran kuukaudessa Taloustaito-lehdessä.

Valitettavasti emme pysty vastaamaan kaikkiin verojuristille lähetettyihin kysymyksiin. Emme myöskään vastaa kysymyksiin henkilökohtaisesti sähköpostilla. Jos kysymykseesi ei ole julkaistu vastausta parin viikon sisällä, sitä ei ole valittu vastattavien joukkoon. Loma-aikaan vastausaika saattaa venyä.

Verkon verojuristipalsta on lisäpalvelu. Varsinainen veroneuvonta tapahtuu puhelimitse. Veronmaksajien jäsenille tarkoitettu puhelinneuvonta päivystää arkisin klo 9 - 14 numerossa 03010 5510. Veroneuvonta on jäsenille maksutonta. Puhelusta maksat vain oman liittymäsi mukaisen normaalin paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Jos et ole Veronmaksajien jäsen, saat veroneuvontaa numerosta 0600 1 7100 (2,04 e/min + pvm).

Kysy verojuristilta

Tulosta