Omaverossa käyttökatko 18.−22.11.

11.11.2021  |  Uutiset

Omavero päivittyy uuteen versioon marraskuussa. Palvelussa on käyttökatko, joka alkaa torstaina 18.11. klo 15.30 ja päättyy maanantaina 22.11. klo 12.

Käyttökatkon aikana Omaveroon ei voi kirjautua eikä siellä voi hoitaa mitään veroasiaa, Verohallinto muistuttaa.

Myös Verohallinnon asiakaspalvelu toimii rajoitetusti perjantaina 19.11. Verotoimistot ja chat ovat kiinni ja puhelinpalvelu palvelee rajoitetusti perjantaina. Pääsyä verotustietoihin ei tuolloin ole eikä veroasioita voi hoitaa.

Omaverosta tai asiakaspalvelusta ei saa katkon aikana esimerkiksi verokorttia. Omaverossa ei voi liioin maksaa veroja eikä sieltä saa maksutietoja maksamista varten. Veroja voi maksaa verkkopankissa, jos tili- ja viitenumerot ovat tiedossa.

Asiakaspalvelusta saa yleisneuvontaa ja toimistoissa otetaan vastaan asiakirjoja. Verohallinto kehottaa hoitamaan mahdolliset tiedossa olevat veroasiat jo ennen katkoa. Asiakaspalvelu toimii normaalisti taas maanantaina 22.11. klo 9.

Verohallinto kertoo, että päivityksessä Omaveron ulkoasu uudistuu ja käytettävyys paranee. Katkon jälkeen palvelu toimii paremmin mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella tai tabletilla.

Lisätietoa Omaveron käyttökatkosta >>

Minna Petäinen

Tulosta

Oikeasti hyödyllistä tietoa arjen talousasioista

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.