Vero2017-tapahtuman kumppanit

Vero2017 Helsingissä 14.-15.3. 

Tapahtuman pohjakartta (pdf)
Tapahtuman koko ohjelma tietoiskuineen

 

Bukowskis

Bukowskispuhelin: 09 6689 110
helsinki@bukowskis.com
osasto: A12

 

Bukowskis on Pohjoismaiden johtava huutokauppatalo, joka tänä päivänä toimii kansainvälisesti luoden ja kehittäen pohjoismaisia taide- ja designmarkkinoita. Tarjoamme kansainvälisiä huutokauppoja, jatkuvan verkkohuutokaupan sekä yksityismyyntejä.

Ota yhteyttä, jos haluat arvion esineestäsi tai jos sinulla on kysymyksiä designin, taiteen, antiikin tai muiden arvoesineiden myymisestä tai ostamisesta.

Asiantuntijamme edustavat vahvaa tietotaitoa monilta eri osa-alueilta koruista taiteeseen ja designista antiikkiin ja hopeaan.

Danske Bank Oyj

Danske Bankpuhelin: 010 546 0000
osasto: A03

 

Danske Bank on vahva, kansainvälisesti verkostoitunut pohjoismainen pankkikonserni. Visiomme on olla asiakkaiden luotettavin taloudellinen kumppani. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa. Danske Bank -konsernin palveluksessa työskentelee noin 18 000 henkilöä 15 eri maassa.

ELIAS.fi Palveluja kotiin -nettitori

osasto: B02

ELIAS.fi on kotiin vietävien palvelujen sekä arvonlisäverottomien sosiaalipalvelujen kehittämisen asiantuntija. ELIAS.fi on myös Valviran sosiaalipalvelujen omavalvontaohjeistuksen kirjoittajatiimin jäsen sekä yksityisten ja julkisten sekä kolmannen sektorin omavalvontaosaamisen kouluttaja (omavalvontaosaaminen). Kuluttaja-asiantuntijoiden hyväksymiä remontti-, kotisiivous-, piha- ja ikäihmistenpalveluita löytyy ELIAS.fi-nettitorilta.

Helsinki Capital Partners

Helsinki Capital Partnerspuhelin: 09 689 88 481
shareholderservicing@helsinkicapitalpartners.fi
osasto: A14

 

Helsinki Capital Partners tarjoaa varainhoitoa yksityissijoittajille, institutionaalisille sijoittajille, ammattiurheilijoille ja artisteille. Yhtiöllä on kolme rahastoa: HCP Black, HCP Focus ja HCP Quant sekä erillinen ratkaisu ammattiurheilijoille.

Hyvä varainhoito on kiistatonta sijoitusosaamista, läpinäkyvää hinnoittelua ja asiakkaiden kunnioittamista. Me Helsinki Capital Partnersilla haluamme olla vieläkin enemmän, sillä haluamme ottaa yhteiskunnan hyvinvoinnin edistämisessä merkittävän roolin. Terveempi finanssisektori, parempi finanssipalvelu ja yksilöiden mahdollisuuksien tukeminen – näihin me uskomme ja näiden eteen me teemme myös työtä.

HOK-Elannon Lakipalvelu

HOK-Elannon lakipalveluosasto: A11

 


HOK-Elannon Lakipalvelu tarjoaa asiantuntijapalvelua perhe- ja jäämistöoikeudellisissa sekä muissa yksityisoikeudellisissa asioissa. Hoidamme toimeksiantoja yksittäisten asiakirjojen laatimisesta aina kokonaisvaltaiseen jäämistösuunnitteluun saakka. Ketjullamme on yhteensä 12 toimipaikkaa pääkaupunkiseudulla ympäristöineen, ja asiakkainamme on niin yksityishenkilöitä kuin yhteisöjä ja säätiöitäkin.

Hyvä testamentti -kampanja

Hyvä testamenttipuhelin: 040 5963763
info@hyvatestamentti.fi
osasto: B02

Hyvä testamentti -kampanjassa on mukana 24 suomalaista yleishyödyllistä yhteisöä, jotka edustavat laajasti erilaisia hyväntekeväisyyskohteita ja ovat Vastuullinen Lahjoittaminen VaLa ry:n jäseniä.

Hyvatestamentti.fi -sivusto tarjoaa monipuolisesti tietoa ja neuvoja testamentin laatimiseen ja lahjoittamiseen hyväntekeväisyydelle. Hyvä testamentti -kampanjan lakiasiantuntija vastaa maksutta testamentin tekemiseen liittyviin kysymyksiin.

ICON Kiinteistörahastot

ICONpuhelin: 010 321 2424
info@iconfund.fi
osasto: A18

 

 
Vuonna 2010 perustettu ICON Kiinteistörahastot Oy on yksi Suomen viime vuosien tuottavimmista kiinteistösijoitusrahastoista. Menestyksemme perustuu kehityskohteisiimme. Valitsemme sijoituskohteiksi kiinteistöjä, joiden käyttötarkoituksen muutamme ja kunnostamme uuden veroiseksi. Lisäksi kohteisiimme kuuluu kiinteistöjä, jotka puramme ja rakennamme tilalle uuden sekä tontteja, joihin rakennamme uutta. Rakennamme kohteelle itse lisäarvoa kehittämällä sitä.

Sijoitamme etenkin pääkaupunkiseudulle ja kasvukeskuksiin, sillä näillä alueilla asuntojen kysyntä on taattu. Pääkaupunkiseudulla asuu tällä hetkellä noin 1,4 miljoonaa ihmistä, ja arvioiden mukaan vuoteen 2050 mennessä luku on jo yli 2 miljoonaa.

Rakennamme ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita kiinteistöjä, jotka ovat arkkitehtuurisesti kauniita, joissa on miellyttävä asua ja jotka ovat mukavia käyttää.Toimintamme perustuu avoimuuteen, rehellisyyteen ja tehokkaisiin toimintatapoihin yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Näin rakennamme parempaa huomista ja käsinkosketeltavaa tuottoa.

If Vahinkovakuutus Oy

Ifpuhelin: 010 19 19 19
osasto: A24

 

 

 

If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta. Me huolehdimme, että 3,6 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa, jos jotain sattuisi tapahtumaan.

Index Varainhoito

Index Varainhoitopuhelin: 010 325 0500
info@indexvarainhoito.fi
osasto: A19

 

 

Vuonna 2013 perustettu Index Varainhoito on Suomen ainoa suoraan indeksisijoittamiseen erikoistunut sijoituspalveluyritys. Illuusioiden tai monikerroksisten sijoituspakettien sijaan tarjoamme suoraviivaista, asiakaslähtöistä ja läpinäkyvää sijoituspalvelua. Yhdestä osoitteesta Bulevardilta löytyvät niin sijoitus-, välitys-, analyysi- kuin oheispalvelut.

Olemme kotimainen, yrittäjähenkinen ja täysin riippumaton osakeyhtiö, jonka kokenut, sijoittamisen ammattilaisista koostuva henkilöstö paitsi omistaa enemmistön yhtiöstä myös tuntee sijoitusmarkkinat kuin omat taskunsa. Voimmekin vilpittömästi todeta, että IndexVarainhoidossa työskentelee Suomen kokenein ja monipuolisin ETF- ja indeksisijoituksiin erikoistunut tiimi. Tämän osaamisen annamme täysimääräisesti myös asiakkaidemme käyttöön.

Haluamme avata suomalaisille väylän markkinoiden suoraviivaisimpaan ja tehokkaimpaan sijoittamiseen.

Investium Oy

Investiumpuhelin: 09 27091702
info@investium.fi
osasto: A05

 

Investium on suomalainen finanssikonserni, jonka keskeisin tehtävä on vertailla ja välittää asiakkailleen ensiluokkaisia sijoitus- ja vakuutusratkaisuja. Meillä ei ole omia tuotteita, vaan palvelumme ydin on valita asiakkaillemme parhaat ratkaisut laajasta yhteistyöverkostostamme. Neuvonta- ja välityspalvelumme eivät aiheuta asiakkaillemme lisäkustannuksia, vaan välittämämme ratkaisut ovat samanhintaisia kuin suoraan kyseisiltä palveluntarjoajilta ostettuina.

Yhtiömme on toiminut vuodesta 1994, ja siitä lähtien olemme järjestäneet asiakkaillemme laadukkaita sijoitus- ja vakuutusratkaisuja yhteensä yli 2 miljardin euron edestä.

Investors House Oyj

Investors House


puhelin: 050 518 9999
osasto: A16

 

Investors House Oyj on kiinteistösijoitusyhtiö, jonka osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingin päälistalla. Yhtiön strategiana on toimia kiinteistöliiketoiminnassa kahdella konseptilla: omat suorat sijoitukset ja Management -palvelut, jotka voivat sisältää myös osaomistusta. Investors House omistaa kiinteistöjä Suomessa yliopistokaupungeissa ja maakuntakeskuksissa.

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva

Kalevapuhelin: 010 515 225
osasto: A24

 

 

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva on Suomen vanhin ja yksi vakavaraisimmista henkivakuutusyhtiöistä. Yhteistyössä Sammon tytäryhtiön If Vahinkovakuutusyhtiö Oy:n kanssa Kaleva on erikoistunut tuottamaan henki- ja tapaturmavakuutuksia yhtiöiden yhteistyösopimuksen piirissä olevien toimihenkilö- ja palkansaajajärjestöjen jäsenille.

LähiTapiola

LähiTapiolasijoittaminen@lahitapiola.fi
osasto: A02


LähiTapiola on yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista sijoittajista. Hoidamme kaikkien asiakkaidemme varoja saman, omaan tutkimukseen ja analyysiin perustuvan sijoitusnäkemyksen mukaisesti kuin omaa varallisuuttamme. Aina kuukausisäästämisestä yksilölliseen varainhoitoon saakka.

Mandatum Life

Mandatum Lifepuhelin: 0200 31100
asiakaspalvelu@mandatumlife.fi
osasto: A23


Mandatum Life on yksi Suomen vakavaraisimmista ja arvostetuimmista finanssiyhtiöistä ja osa menestyvää Sampo-konsernia. Asiakkaamme saavat meiltä varainhoidon, palkitsemisen ja henkilöriskivakuuttamisen palvelut.

Metsänomistajat

Metsänomistajatpuhelin: 040 720 3160
osasto: B05

 

Metsänomistajat: Metsänhoitoyhdistykset ja MTK. Meillä metsänomistajat päättävät ja ammattilaiset toteuttavat. www.mhy.fi ja www.mtk.fi.

Nooa Säästöpankki Oy

Nooa Säästöpankkipuhelin: 010 436 6410
osasto: A04

 

Nooa Säästöpankki on rehti ja ketterä kaupunkilaispankki, joka haluaa mullistaa asioinnin pankin kanssa. Palvelemme pääkaupunkiseutulaisia perheitä ja pienyrittäjiä. Säästöpankkiirimme jeesaavat sinua silloin ja siellä, missä sinulle parhaiten sopii. Haasta meidät - laitetaan pankkiasiasi kerralla kuntoon.

Osakesäästäjien Keskusliitto ry

Osakesäästäjien Keskusliittopuhelin: 09 454 0445
www.osakeliitto.fi
osasto: B08


Osakesäästäjien Keskusliitto paikallisyhdistyksineen on valtakunnallinen osakkeenomistajien etujärjestö, jonka tarkoitus on edistää osakesäästämistä ja muuta yksityishenkilöiden varojen hallintaa.

Liiton tärkeimmät tehtävät ovat edunvalvonta ja oikean tiedon välittäminen. Edunvalvontatyössään Osakesäästäjät on mukana tärkeissä sijoittajaa koskevissa lainsäädäntöä valmistelevissa elimissä, minkä lisäksi Osakesäästäjät esittää kannanottojaan erilaisista lainsäädäntöhankkeista ja on muutoinkin yhteydessä päättäjiin. Tiedottamista varten Osakesäästäjät mm. julkaisee Viisas Raha -aikakausilehteä.

POP Pankki Suupohjan Osuuspankki

Pop Pankkipuhelin: 020 166 6300
hallinto@suupohjanosuuspankki.fi
osasto: A07

 

POP Vakuutus

POP Pankki - ihmisläheistä pankkipalvelua.

Hyvästä asiakaspalvelustaan tunnettuun POP Pankki -ryhmään kuuluva Suupohjan Osuuspankki on suomalainen, vakavarainen jäsentensä omistama pankki. Suupohjan Osuuspankki on POP Pankki -ryhmän suurin pankki, jonka perinteet ulottuvat yli 110 vuoden taakse. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista taloudenhallintaa asiantuntevasti, yksilöllisesti ja laadukkaasti.

POP Pankki -ryhmään kuuluu myös POP Vakuutus, joka on POP Pankkien perustama ja omistama vakuutusyhtiö. Verkkopalvelussa voit hoitaa kaikki vakuutusasiat jonottamatta 24/7.

Seligson & Co Oyj

Seligsonpuhelin: 09 6817 8200
info@seligson.fi
osasto: A06


Seligson & Co on itsenäinen suomalainen sijoituspalveluyritys. Tavoitteenamme on mahdollisimman hyvä pitkän aikavälin sijoitustuotto asiakkaillemme.

Sijoittaja.fi & SijoittajaPRO Corporate Finance

puhelin: 045 1831212
info@sijoittaja.fi
osasto: A13

Sijoittaja.fi on sijoittajan tietopalvelu, joka on rakennettu vain sijoittajien etuja ajatellen. Sijoittaja.fi tarjoaa puolueetonta tietoa sijoittamisesta sekä yksityis- ja ammattikäyttöön soveltuvat sijoittajan työkalut, jotka auttavat säästämään kuluissa, pienentämään riskiä ja parantamaan tuottoa.

SijoittajaPRO Corporate Finance tarjoaa sijoittajille mielenkiintoisia sijoituskohteita ja kannattaville kasvuyrityksille rahoitusta. SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvioi kuukausittain kymmeniä suoria sijoituskohteita ja esittelee parhaimmat mahdollisuudet sijoittajille.

Sijoittaja.fi ja SijoittajaPRO Corporate Finance ovat osa Investment Intelligence Oy -konsernia, johon kuuluu myös instituutioille sekä ammatti- ja yksityissijoittajille konsultointipalveluita tarjoava SijoittajaPRO Finland Oy. Lue lisää www.sijoittajapro.fi

Suomen Hypoteekkiyhdistys

Suomen Hypoteekkiyhdistyspuhelin: 09 228 361
hypo@hypo.fi

 


Mikä Hypo on? - Suomen vanhin ja ainoa asumiseen erikoistunut valtakunnallinen luottolaitos, perustettu vuonna 1860. Asumisen ja asumisen rahoittamisen edelläkävijä, joka osallistuu aktiivisesti asumisesta käytävään keskusteluun. Suomalaisten asuntovarallisuuden kasvun ja kohtuuhintaisen asumisen puolestapuhuja.

Hypolla on vankka osaaminen asunto- ja asuntolainamarkkinoista. Tarjoamme asunto- ja kulutusluottoja kodin perustamiseen sekä asunnon vaihtamiseen ja remontointiin ilman, että asiakkaan tarvitsee siirtää muita pankkiasioita meille. Tarjoamme myös tuottavia talletustilejä ja luottokortteja. Asiakkaittemme palveluksessa on noin 60 asuntorahoituksen asiantuntijaa yli 100-vuotiaassa Hypo-talossa Yrjönkadun ja Bulevardinkulmassa Helsingin ydinkeskustassa. Käytössä on helppokäyttöiset ja turvalliset verkko- ja puhelinpankkipalvelut.

Suomen Punainen Risti

Suomen Punainen Ristipuhelin: 020 701 2000
info@punainenristi.fi
osasto: B02

 

Punaisen Ristin tärkein tehtävä ja toiminnan päämäärä on estää ja lievittää inhimillistä kärsimystä kaikin tavoin.

Suomen Punainen Risti perustettiin 140 vuotta sitten. Aluksi sen tehtävä oli huolehtia sotasairaiden terveydenhuollosta. Alusta asti autettiin myös rauhanajan onnettomuuksien ja kulkutautien uhreja. Vuosien varrella järjestön tehtävät ovat laajentuneet ja tarpeiden mukana osin muuttuneet. Auttamistyömme perusta on kuitenkin edelleen sama: ihmisten vastuuheikoimmista ja halu auttaa heitä.

Suomen Pörssisäätiö

Pörssisäätiöporssisaatio@porssisaatio.fi
osasto: B14

 

Pörssisäätiö on riippumaton yhteisö, jonka tehtävä on edistää arvopaperisäästämistä ja arvopaperimarkkinoita. Pörssisäätiö rahoittaa toimintansa Pörssitalo Oy:n vuokratuloilla.

Suomen Sijoitusmetsät Oy

Suomen Sijoitusmetsätpuhelin: 050 523 8018
kalle.eerikainen@sijoitusmetsat.fi
osasto: A13

 

Suomen Sijoitusmetsät Oy on Joensuussa toimiva, vuonna 2013 perustettu metsäsijoituspalveluja tarjoava yritys, jonka asiakaskuntaan kuuluu niin yksityisiä kuin institutionaalisia sijoittajatahoja. Yrityksen liiketoiminta tähtää metsäsijoittamisen edistämiseen ja nostamiseen vertailukelpoiseksi vaihtoehdoksi muiden sijoitusmuotojen rinnalle. Asiakaslupauksen mukaisesti metsäsijoittamisesta tehdään helppoa, turvallista ja tuottavaa.

Suomen Sijoitusmetsät Oy:n palveluntarjontaan kuuluvat metsäkiinteistöjen hankinta-, hallinta- ja arvonmäärityspalvelujen lisäksi tietopalvelutuotannon eri toiminnot. Yrityksen palvelutarjonta ulottuu kaikkialle maassamme. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä kuusi asiantuntijaa ja se tarjoaa toimeksiantoja useille arvoverkostonmuodostaville kumppanuus- ja alihankintayrityksille.

Suomen Sijoitusmetsät Oy:n palvelutuotannon perustan muodostaa yrityksen vuodesta 2015 kokoama, koko maan kattava metsäkiinteistökauppa-aineisto, jonka koostamisessa sovellettava systemaattinen tilastointiote mahdollistaa muiden muassa metsäkiinteistömarkkinassa tapahtuvien ajallisten muutosten luotettavan analysoinnin ja verrokkikauppatiedon hyödyntämisen asiakkaille toimeksiantoina tehtävässä metsäkiinteistöhankinnassa. Aineiston kauppahinta- ja metsävaratietoja voidaan tehokkaasti hyödyntää sovellettaessa yrityksen kehittämää ja kauppa-arvomenetelmään perustuvaa ennustemallia metsäkiinteistöjen markkinahinnan arviointiin

Suomen Taloushallintoliitto ry

Taloushallintoliitto

Suomen Taloushallintoliitto ry (TAL) on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Yhdeksän kymmenestä suomalaisesta yrityksestä käyttää tilitoimistoalan palveluja. Liiton jäsenyritykset tarjoavat talousjohtamisen, kirjanpidon, verotuksen, palkkahallinnon, rahoituksen ja yrityskauppakonsultoinnin palveluja erityisesti pk-yrityksille. Ei osastoa tapahtumassa.

Suomen Vuokranantajat

Suomen Vuokranantajatpuhelin: 09 1667 6421
toimisto@vuokranantajat.fi
osasto: B07

Suomen Vuokranantajat on valtakunnallinen vuokranantajien etujärjestö. Järjestö edistää vuokranantajien asiaa ja tarjoaa Suomen parasta asiantuntijatietoa vuokrauksesta ja asuntosijoittamisesta.

Taloustaito

Taloustaitopuhelin: 09 618 871
osasto: B16

 

Taloustaito on Veronmaksajain Keskusliiton julkaisema verotukseen ja talousasioihin keskittyvä lehti. Taloustaito tarjoaa lukijoilleen kuukausittain monipuolisen tietopaketin kodin ja perheen raha-asioista: veroista, sijoittamisesta, säästämisestä ja kuluttamisesta. Veronmaksajain Keskusliiton jäsen saa Taloustaidon jäsenetuna. 

Tavex Oy

Tavexpuhelin: 09 68 149 149
tavex@tavex.fi
osasto: B04

 

Tavex Oy:n tärkeimmät toimialat ovat sijoituskullan osto ja myynti sekä valuutanvaihto.

United Bankers Oyj

United Bankerspuhelin: 09 2538 0320
sijoita@unitedbankers.fi
osasto: A01

 

United Bankers Oyj on suomalainen, vuonna 1986 perustettu sijoitusalan konserni. Yhtiönliiketoiminta-alueisiin kuuluvat varainhoito, arvopaperinvälitys, investointipankkitoiminta ja rahastojen hallinnointi. Varainhoidossa yhtiö on erikoistunut reaaliomaisuussijoittamiseen. United Bankers on pääasiassa avainhenkilöidensä omistama ja konsernin palveluksessa työskentelee 103 henkilöä (12/2016). Yhtiö on ollut listattuna First North Finland -markkinapaikalla marraskuusta 2014 lähtien. Tutustu tarkemmin UnitedBankers Oyj:hin osoitteessa www.unitedbankers.fi.

UPM-Kymmene Oyj

UPMpuhelin: 020 416 121
palvelukeskus@upm.com
osasto: A20

 

UPM Bonvesta on tontti- ja metsätilakaupan osaavin asiantuntija. Tarjontaamme kuuluvat mm. monen kokoiset metsätilat. UPM Bonvesta -metsätilat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden metsäsijoittamiseen Suomessa.

UPM Yhteismetsä on nykyaikainen ja huoleton tapa nauttia metsän tuotosta. Metsänomistaja voi liittää yhteismetsään oman kiinteistönsä metsäalueen, jota vastaan hänen kiinteistönsä saa liitettävän alueen arvoa vastaavan määrän yhteismetsäosuuksia. UPM Yhteismetsään liittyminen sopii esimerkiksi erilaisiin sukupolvenvaihdostilanteisiin. Yhteismetsässätilat eivät pirstaloidu pieniin osiin ja puuston tuottokunnosta huolehtivat osakkaiden puolesta metsäammattilaiset.

Wallstreet

Wallstreetosasto: A21

 

 

Wallstreet on vuonna 2006 perustettu suomalainen valtakunnallisesti toimiva vakavarainen yrityskonserni, joka tarjoaa asiakkailleen kaikkia omaisuuden hoitamiseen ja kasvattamiseen liittyviä palveluita. Yrityksen omistavat sen johto, henkilökunta sekä asiakkaat.

Wallstreet on kasvanut voimakkaasti kuluneina vuosina. Asiakkaamme ovat yksityishenkilöitä, yrittäjiä, yrityksiä ja instituutioita. Palvelemme teitä ympäri Suomea konttoreistamme Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä sekä Oulussa. Tervetuloa tapaamaan meitä osastolle A21!

Verohallinto

Verohallintoosasto: A15

 

Verotulot ovat julkisen talouden merkittävin tulonlähde. Niillä ylläpidetään ja kehitetään yhteiskunnan palveluja. Verohallinnon tavoitteena on toteuttaa verotus oikean määräisenä ja oikeaan aikaan. Etsitkö lisätietoja esimerkiksi kiinteistöverotuksesta tai perintöverotuksesta? Haluatko tutustua Verohallinnon sähköisiin palveluihin tai kiinnostaako kotitalousvähennys? Tervetuloa osastollemme kysymään ja keskustelemaan veroista.

Veronmaksajain Keskusliitto

Veronmaksajatpuhelin: 09 618 871
veronmaksajat@veronmaksajat.fi
osasto: B30


Veronmaksajain Keskusliitto (Veronmaksajat) on kotitalouksien, yritysten ja yhteisöjen riippumaton järjestö. Liitto neuvoo suomalaisia kaikissa verotukseen liittyvissä elämäntilanteissa, ajaa kohtuullista verotusta sekä puolustaa kansalaisten oikeusturvaa verotuskysymyksissä.

Tulosta

Haluatko lisää hyötytietoa taloudesta?

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.