Veronmaksajien Vero2018-tapahtuma

Vero2018 Helsingissä 13.-14.3.

Veronmaksajain Keskusliitto järjestää talouden, sijoittamisen ja verotuksen Vero2018-tapahtuman Helsingissä tiistaina 13.3. ja keskiviikkona 14.3.2018.

Tapahtumapaikka on Marina Congress Center Katajanokalla osoitteessa Katajanokanlaituri 6. Tapahtuma on avoinna tiistaina 13.3. klo 9 - 17 ja keskiviikkona 14.3. klo 9 - 18.

Tapahtuman pohjakartta (pdf)

Vierailijoita verotapahtumassa

 

Vero2018:n aihepiirejä ovat mm. osake- ja rahastosijoittaminen, verotus, asuminen sekä kodin ja yrityksen talousasiat. Tapahtuma koostuu asiantuntijaluennoista, tietoiskuista, paneelikeskusteluista sekä näyttelystä.

Sisäänpääsy

Sisään pääsee omilla yhteystiedoilla täytetyllä kutsukortilla tai pääsylipulla tai maksamalla sisäänpääsymaksun, joka sisältää Veronmaksajien jäsenmaksun vuodeksi.

Veronmaksajien jäsenet saavat kahden hengen kutsun Vero2018-tapahtumaan helmikuun Taloustaito-lehden välissä. Yhteystiedoilla täytetty kutsu toimii pääsylippuna.

Voit myös ilmoittua verkossa ja tulostaa pääsylipun. Verkkoilmoittautuminen avataan alkuvuodesta 2018.

Kulkuyhteydet

Marina Congress Centerin osoite on Katajanokanlaituri 6. Kongressikeskus sijaitsee Helsingin keskustan alueella noin 700 metriä Kauppatorilta. 

Raitiovaunut 4 ja 5 kulkevat Katajanokalle. Nelosen pysäkki on mm. Sokoksen ja Stockmannin tavaratalon edessä ja vitosen pysäkki mm. rautatieaseman edessä. 

Katajanokalla on rajoitetusti pysäköintitilaa.

Tulosta

Oikeasti hyödyllistä tietoa arjen talousasioista

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.