Vero2019:n yhteistyökumppanit


Antiikki & Design ja Koti ja Keittiö, Fokus Media Finland

Focus Media

Osasto A07

Antiikki & Design on löytöretki vanhojen esineiden lumoon. Monipuolinen ja upeasti kuvitettu kulttuurilehti kertoo antiikkiesineistä ja niiden tarinoista - mutta myös uudemmasta designista, taiteesta ja kiinnostavista kulttuurikohteista.

Fokus Media Finland on vuonna 2014 perustettu mediatalo, joka on keskittynyt aikakaus- ja asiakaslehtien kustantamiseen sekä sisältömarkkinoinnin tuotantoon. Julkaisukanavina toimivat niin printti, verkko kuin sosiaalinen media. Lehtibrändejä ovat Antiikki & Design, Autobild, Cosmopolitan, Elle, Fit, Geo, GTi Magazine, Hifimaailma, Koti jaKeittiö, Oma aika, Pelit ja V8 Magazine.

BukowskisBukowskis

Osasto A12

puh. 09 6689 110
helsinki@bukowskis.com

Bukowskis on Pohjoismaiden johtava huutokauppatalo, joka tänä päivänä toimii kansainvälisesti luoden ja kehittäen pohjoismaisia taide- ja designmarkkinoita. Järjestämme kansainvälisiä huutokauppoja, verkkohuutokauppoja sekä yksityismyyntejä.

 

Danske BankDanske Bank

Osasto A03

puh. 010 546 0000

Danske Bank kansainvälisesti toimiva pohjoismainen pankki, joka toimii 16 maassa tarjoten kokonaisvaltaisia pankkipalveluita henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkaille. Suomessa Danske Bank -konsernilla on lähes miljoona henkilöasiakasta sekä noin 90 000 yritys- ja yhteisöasiakasta. Palveluksessamme työskentelee noin 2 000 pankkialan ammattilaista erilaisissa asiantuntijatehtävissä sijoitustoiminnaasta päivittäisten pankkiasioiden hoitoon. Pankkipalveluiden lisäksi tarjoamme henki- ja eläkevakuutuksia, asuntolainoja, varallisuudenhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluja.

 

HOK-Elannon Lakipalvelu

Osasto A11

HOK-Elannon Lakipalvelu tarjoaa asiantuntijapalvelua erityisesti perhe- ja jäämistöoikeuden alalla. Autamme inhimillisten kysymysten äärellä arjen keskellä. Palveluihimme kuuluvat mm. testamentit, perunkirjoitukset, ositukset, perinnönjaot, edunvalvontavaltakirjat, avioehtosopimukset sekä kauppa- ja lahjakirjat. Katso toimipisteemme internet-sivuiltamme.

 

Hyvä testamentti -kampanja
Vastuullinen Lahjoittaminen ry

Osasto A15

info@hyvatestamentti.fi

Hyvä testamentti -kampanjassa on mukana suomalaisia yleishyödyllisiä yhteisöjä, jotka edustavat laajasti erilaisia hyväntekeväisyyskohteita ja ovat Vastuullinen LahjoittaminenVaLa ry:n jäseniä.

Hyvatestamentti.fi -sivusto tarjoaa monipuolisesti tietoa ja neuvoja testamentin laatimiseen ja lahjoittamiseen hyväntekeväisyydelle. Hyvä testamentti -kampanjan lakiasiantuntija Piia Jeremejeff vastaa maksutta testamentin tekemiseen liittyviinkysymyksiin. 

 

ICON Kiinteistörahastot

Osasto A18

puh. 010 321 2424
info@iconfund.fi

Vuonna 2010 perustettu ICON Kiinteistörahastot on yksi Suomen viime vuosien tuottavimmista kiinteistösijoitusrahastoista. Menestyksemme perustuu kehityskohteisiimme. Valitsemme sijoituskohteiksi kiinteistöjä, joiden käyttötarkoituksen muutamme ja kunnostamme uudenveroiseksi.

Lisäksi kohteisiimme kuuluu kiinteistöjä, jotka puramme ja rakennamme tilalle uusia, sekä tontteja, joihin rakennamme uutta rakennuskantaa. Rakennamme kohteille lisäarvoa kehittämällä niitä. Sijoitamme etenkin pääkaupunkiseudulle ja kasvukeskuksiin, projektiemme arvon ollessa yhteensä noin 275 miljoonaa euroa.

 

IfIf Vahinkovakuutus

Osasto A24

puh. 010 19 19 19

If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiset, eläimet, kodit, autot ja paljon muuta. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu. 6 800 ammattitaitoista työntekijäämme huolehtivat, että 3,7 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa jos jotain sattuisi tapahtumaan. If kuuluu Sampo-konserniin.

 

Titanium

Osasto A05

puh. 09 8866 4082
info@titanium.fi tai etunimi.sukunimi@titanium.fi

Titanium on suomalainen, pankkiryhmistä riippumaton hoivakiinteistöihin ja asuntoihinsijoittaviin erikoissijoitusrahastoihin sekä omaisuudenhoitopalveluihin keskittyvä kasvuyhtiö. Titanium on perustettu vuonna 2009, ja sen liikevaihto vuonna 2017 oli 10,2 miljoonaa euroa ja liikevoitto ilman konserniliikearvon poistoja oli 6,1 miljoonaa euroa. Titanium osti syksyllä 2018 Investium-yhtiöt, joiden liiketoimintaan kuuluvat Investium-rahastot, arvopaperinvälitys, sijoitusneuvonta, vakuutusasiamiestoiminta, henki-ja vahinkovakuutusmeklaritoiminta sekä lakiasiaintoimisto.

 

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva

Osasto A24

puh. 010 515 225

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva on Suomen vanhin ja yksi vakavaraisimmista henkivakuutusyhtiöistä. Kaleva toimii läheisessä yhteistyössä Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiön ja If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliikkeen sekä muiden Sampo-konserniin kuuluvien yhtiöiden kanssa. Keskinäisenä yhtiönä Kaleva ei kuulu Sampo-konserniin. Kaleva on erikoistunut tuottamaan henki- ja tapaturmavakuutuksia yhtiöiden yhteistyösopimuksen piirissä olevien toimihenkilö- ja palkansaajajärjestöjen jäsenille.

 

KorkiaKorkia logo

Osasto A04

info@korkia.fi


Korkia on kansainvälisesti toimiva sijoittamiseen, yritysten kehittämiseen ja rahoittamiseen erikoistunut yritys. Asiakkaamme ovat kotimaisia ja kansainvälisiä sijoittajia, yrityksiä ja instituutioita. Tiimimme koostuu yli 75 asiantuntijasta yhdeksässä toimipisteessä ja toimintaamme tukee vahva Advisor-verkosto. Luomme kestävää kasvua, teko kerrallaan.

 

LähiTapiola

Osasto A02

puh. 09 4531
sijoittaminen@lahitapiola.fi

LähiTapiola yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista varainhoitajista. Hoidossamme on noin 10 miljardin euron sijoitusvarallisuus ja sijoituskokemusta meillä on jo yli sadan vuoden ajalta. Hoidamme asiakkaidemme varoja yhtä luotettavasti ja asiantuntevasti kuin vakuutusyhtiön omiakin varoja. Meiltä löydät ratkaisut rahastosäästämiseen, varainhoitoon, kiinteistösijoittamiseen sekä Private Bankingiin.

 

MetsänomistajatMetsänomistajat / MTK ry ja Metsänhoitoyhdistysten Palvelu MHPY Oy

Osasto A22

puh. 040 720 3160
mhy.fi ja  mtk.fi

Meillä metsänomistajat päättävät ja ammattilaiset toteuttavat.

 

Palveluja Kotiin ELIAS.fi

Osasto A15

puh. 0400 432 585
taija@harkki.fi

ELIAS.fi-sivustolta tietoa arvonlisäverottomista palveluista ja kotitalousvähennyksestä. Siellä on kuluttajalle turvallisia kodinhoito-, ikäihmistenhoito-, siivous-, remontti-, tietokone- ym palveluja koko Suomesta. Osoitteesta www.elias.fi löytyvät kodinpalvelujen myyjät, joilla on oikeus myydä arvonlisäverottomasti koko Suomessa.

 

Seligson & Co Rahastoyhtiö

Osasto A06

puh. 09 6817 8200
info@seligson.fi

Seligson & Co on itsenäinen suomalainen varainhoitoyritys. Tavoitteenamme on mahdollisimman hyvä pitkän aikavälin sijoitustuotto asiakkaillemme.

 

Suomen Punainen RistiPunainen Risti logo

Osasto A15

puh. 020 701 2000
info@punainenristi.fi


Suomen Punainen Risti pyrkii kaikissa oloissa lievittämään ihmisten kärsimyksiä ja suojelemaan elämää ja ihmisarvoa.

Suomen Punainen Risti on itsenäinen ja puolueeton yhdistys, joka hankkii itse toimintansa rahoituksen. Avunpyyntö voi tulla milloin ja mistä tahansa, eri puolilta maailmaa, mutta myös kotimaasta.

Testamenttilahjoituksilla on vuosikymmenestä toiseen ollut huomattava merkitys auttamistyössämme. Useimmiten ne on kohdennettu joko Punaisen Ristin katastrofirahastoon tai kotimaan toimintaamme. Yleishyödyllisenä järjestönä Punainen Risti ei maksa perintö-eikä lahjaveroa. Siksi voimme käyttää testamenttilahjoitukset täysimääräisinä juuri siihen, mihin ne on osoitettu.

 

PörssisäätiöSuomen Pörssisäätiö

Osasto A09

porssisaatio@porssisaatio.fi

Pörssisäätiö on riippumaton yhteisö, jonka tehtävä on edistää arvopaperisäästämistä ja arvopaperimarkkinoita. Pörssisäätiö rahoittaa toimintansa Pörssitalo Oy:n vuokratuloilla. 

 

Suomen Taloushallintoliitto ryTaloushallintoliitto logo

taloushallintoliitto.fi

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 800 auktorisoitua taloushallinnon yritystä. Jäsenyritykset hoitavat 140 000 suomalaisen pk-yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

 

Suomen Vuokranantajat

puh. 09 1667 6421
toimisto@vuokranantajat.fi


Suomen Vuokranantajat ry on yksityisten vuokranantajien ja asuntosijoittajienvaltakunnallinen järjestö, joka tekee vuokraustoiminnasta palkitsevampaa, turvallisempaa ja helpompaa. 97 % jäsenistämme suosittelee meitä. Järjestö on perustettu vuonna 1999 ja juhliikin nyt vuonna 2019 20-vuotista taivaltaan. Löydät meidät myös somesta,@vuokranantajat #hyvävuokranantaja

 

Talous ja nuoret TATTAT

Osasto A15

puh. 040 508 3645
eija.seppanen@tat.fi


Talous ja nuoret TAT on silta tulevaisuuteen. Toimintamme ytimessä ovat nuorten talous- jatyöelämätaidot.

 

TaloustaitoTaloustaito-lehti

2. krs

puh. 09 618 871
taloustaito.fi

Taloustaito on Veronmaksajain Keskusliiton julkaisema verotukseen ja talousasioihin keskittyvä lehti. Taloustaito tarjoaa lukijoilleen kuukausittain monipuolisen tietopaketin kodin ja perheen raha-asioista: veroista, sijoittamisesta, säästämisestä ja kuluttamisesta. Veronmaksajain Keskusliiton jäsen saa Taloustaidon jäsenetuna. 

 

Tavex

Osasto A10

puh. 09 68 149 149
tavex@tavex.fi

Tavex Oy on Pohjoismaiden suurin sijoituskullan ja -hopean osto/myynti yritys.Lisäksiostetaan /myydään valuuttaa ja välitetään rahansiirtoja ulkomaille.

 

Terto InvestmentsTerto logo 

Osasto A13

puh. 045 137 0425

info@terto.fi


Terto Oy on vuonna 2007 perustettu kotimainen yhtiö. Terto tarjoaa asuntosijoittajille mahdollisuuden sijoittaa vaivattomasti flippaus- eli nopeasti eteenpäin myytäviin kohteisiin ja saada keskimääräistä korkeampaa tuottoa. Ketterän organisaationsa vuoksi yhtiö on minimoinut kustannuksensa ja maksimoinut sijoittajien tuoton. Terto on keskittänyt kaikki asuntojen flippaukseen  liittyvät palvelut yhteen pakettiin, johon kuuluvat kohteiden etsintä, remontointi, mahdollinen lyhytaikainen vuokraus, sisustaminen ja myynti. Tehokkaan konseptinsa ja asuntomarkkinoiden hyvän tuntemuksen ansiosta Terto on luotettava kumppani asuntosijoittajille.

 

United Bankers

Osasto A01

puh. 09 2538 0320
sijoita@unitedbankers.fi
unitedbankers.fi

United Bankers Oyj on suomalainen, vuonna 1986 perustettu sijoitustuotteita ja -palveluita tarjoava yritys. Varainhoidossa yhtiö on erikoistunut reaaliomaisuussijoittamiseen. UB:n asiantuntijat muodostavat yhden Pohjoismaiden kovimmista joukkueista rahoitusmarkkinoilla. Avainhenkilöt ovat sitoutuneet yhtiön liiketoiminnan pitkäjänteiseen kehittämiseen omistajuuden kautta. United Bankers on ollut listattuna First North Finland-markkinapaikalla marraskuusta 2014 lähtien. Tutustu tarkemmin osoitteessa unitedbankers.fi.

 

UPM MetsäUPM Vero2019

Osasto A21

0204 16 121
palvelukeskus@upm.com

Tee metsätilastasi metsäsijoitus. Liittämällä metsän yhteismetsään osuuksien omistajana saat tuottoa paljon helpommin. Tervetuloa tutustumaan UPM Metsän ständille ja kuuntelemaanVero 2019 -messuilla tietoiskut: Yhteismetsän kolme kovinta etua metsänomistajalle.

Lisätietoja: upmyhteismetsä.fi

Metsäasiointi sujuu vaivattomasti myös muualla kuin metsäsi sijaintipaikkakunnalla. UPM Pääkaupunkiseudun metsäpalvelutoimistolla Helsingissä olemme apunasi kaikissa metsää koskevissa asioissa. Autamme sinua omistamaan metsää tuottavasti omien tavoitteidesi mukaan. Tule tapaamaan asiantuntijoitamme messuille!

Metsäpalvelutoimistomme sijaitsee päärautatieaseman lähellä osoitteessa Alvar Aallon katu1, Helsinki. Olemme tavattavissa ma - pe klo 9 - 15 ja muina aikoina sovittaessa.

 

VerohallintoVerohallinto

Hoida veroasiasi yhdessä osoitteessa: vero.fi/omavero

Tietoa ja ohjeita veroasioista: vero.fi

 

VeronmaksajatVeronmaksajain Keskusliitto

2. krs

puh. 09 618 871
veronmaksajat@veronmaksajat.fi

Veronmaksajain Keskusliitto (Veronmaksajat) on kotitalouksien, yritysten ja yhteisöjen riippumaton järjestö. Liitto neuvoo suomalaisia kaikissa verotukseen liittyvissä elämäntilanteissa, ajaa kohtuullista verotusta sekä puolustaa kansalaisten oikeusturvaa verotuskysymyksissä.

 

VäestörekisterikeskusVäestörekisterikeskus

0295 535 001
kirjaamo@vrk.fi


Väestörekisterikeskus edistää yhteiskunnan digitalisointia ja sähköistä asiointia Suomessa. Väestörekisterikeskuksen tuottama Suomi.fi-palvelu kokoaa yhteen osoitteeseen kansalaiselle suunnattua tietoa ja palveluja julkisen hallinnon palveluista. Palvelusta löytyy esimerkiksi viranomaisten sähköiset palvelut, lomakkeet ja kuntien palvelutarjonta.

Myös viestiliikenne viranomaisten kanssa sujuu nyt huomattavasti helpommin kuin ennen Suomi.fi-viestit -palvelun ansioista. Suomi.fi-viestien kautta voi saada tiedotteet, päätökset ja muut tärkeät viranomaisviestit entistä helpommin sähköisesti. Lataamalla Suomi.fi-mobiilisovelluksen saa tiedot suoraan omaan puhelimeen. Palvelun kautta voi myösitse toimittaa viranomaisille lisätietoja esimerkiksi vireillä olevaan hakemukseensa liittyen.

Asiointi toisen puolesta käy myös Suomi.fin kautta. Suomi.fi-valtuudet -palvelussa voi valtuuttaa toisen henkilön tai yrityksen asioimaan puolestaan valitsemissaan asioissa.Siellä voi myös pyytää valtuutta asioida toisen henkilön tai yrityksen puolesta ja hallinnoida valtuutuksia keskitetysti.

Tulosta

Oikeasti hyödyllistä tietoa arjen talousasioista

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.