Luennoitsijat

Vesa Korpela

Vesa KorpelaVT, lakiasiain johtaja Vesa Korpela kommentoi ja selittää verolakeja Veronmaksajien edustajana niin lainsäätäjille kuin suurelle yleisölle. Hän on kokenut kouluttaja ja verotuksen ammattilainen. 

 

 

 

 

Päivi Kaari

Päivi KaariOTK, johtava verojuristi Päivi Kaari on ollut Veronmaksajien palveluksessa vuodesta 2007. Tätä ennen hän on toiminut veroasiantuntijana KPMG Oy:ssä ja seitsemän vuotta verojuristina Veronmaksajissa. Päivi Kaari on aktiivinen kirjoittaja, kommentoija ja kouluttaja.

 

 

 

 

Juha Koponen

Juha KoponenJohtava verojuristi Juha Koponen on kirjoittanut useita julkaisuja, muun muassa Yrittäjän verokäsikirjan, Osingonjakajan verokirjan ja Kuolinpesän osakkaan oppaan. Hän on myös ajankohtaisjulkaisu TaxFaxin päätoimittaja. Koponen on lisäksi mukana verotuksen oikaisulautakunnan työskentelyssä. Koulutukseltaan hän on oikeustieteen kandidaatti ja varatuomari.

 

 

 

Juha-Pekka Huovinen

Juha_Pekka HuovinenOTK, verojuristi Juha-Pekka Huovinen tuli Veronmaksajien palvelukseen vuonna 1998. Hän on erikoistunut yritysverotukseen liittyviin kysymyksiin, erityisesti yritysjärjestelytilanteisiin ja varojenjakokysymyksiin hoitaessaan asiakkaiden toimeksiantoja. Huovinen on asiantuntijajulkaisun Verouutiset päätoimittaja. 

 

 

  

Tero Hämeenaho

Tero HämeenahoOTK, verojuristi Tero Hämeenaho on Veronmaksajien palveluksessa neuvonut henkilöitä ja yrityksiä erilaisissa verokysymyksissä vuodesta 2004 lähtien. Kouluttajana hän on erikoistunut lahja- ja perintöverotukseen sekä kuolinpesiin liittyviin verokysymyksiin.

 

 

 

 

Kati Malinen

Kati MalinenOTK, verojuristi Kati Malinen on Veronmaksajien palveluksessa neuvonut henkilöitä ja yrityksiä erilaisissa verokysymyksissä vuodesta 2007 lähtien. Kati Malinen luennoi myös Veronmaksajien koulutustilaisuuksissa sekä paikallisyhdistysten veroilloissa.  

 

 

 

 

Juha Salmikivi

Teemu Ylönen

OTK Juha Salmikivi työskennellyt vuodesta 2007 Veronmaksajissa neuvontaverojuristina, kirjoittanut Taloustaitoon artikkeleita sekä hoitanut yksityishenkilöiden, kuolinpesien ja yritysten toimeksiantoja. Hänen erikoistumisaluettaan ovat yksityishenkilöiden ja kuolinpesien omaisuusjärjestelyt. Urallaan hän on työskennellyt myös Verohallinnossa henkilöverotustehtävissä. 

 

 


Marjo Salin 

Marjo SalinKTM Marjo Salin on työskennellyt Veronmaksajissa kirjanpidon asiantuntijana vuodesta 1998 alkaen. Hän neuvoo ja kouluttaa kirjanpito- ja veroasioissa. Salin on kirjoittanut Liikkeen- ja ammatinharjoittajan kirjanpitokirjan. Tämän lisäksi hän päivittää Liikkeen- ja ammatinharjoittajan verokirjaa sekä Asunto-osakeyhtiön kirjanpito- ja verokirjaa. Marjo Salin on aktiivinen kirjoittaja ja suosittu kouluttaja.

 

 

 

Omien asiantuntijoiden lisäksi Veronmaksajat kutsuu luennoitsijoiksi oman alansa parhaita asiantuntijoita. Löydät heidän esittelynsä kurssiohjelmien yhteydestä.

Tulosta