Luennoitsijat

Vesa Korpela

 VT, lakiasiain johtaja Vesa Korpela kommentoi ja selittää verolakeja Veronmaksajien edustajana niin lainsäätäjille kuin suurelle yleisölle. Hän on kokenut kouluttaja ja verotuksen ammattilainen.  

Päivi Kaari

OTK, johtava verojuristi Päivi Kaari on ollut Veronmaksajien palveluksessa vuodesta 2007. Tätä ennen hän on toiminut veroasiantuntijana KPMG Oy:ssä ja seitsemän vuotta verojuristina Veronmaksajissa. Päivi Kaari on aktiivinen kirjoittaja, kommentoija ja kouluttaja.

Juha Koponen

Johtava verojuristi Juha Koponen on kirjoittanut useita julkaisuja, muun muassa Yrittäjän verokäsikirjan, Osingonjakajan verokirjan ja Kuolinpesän osakkaan oppaan. Hän on myös ajankohtaisjulkaisu TaxFaxin päätoimittaja. Koponen on lisäksi mukana verotuksen oikaisulautakunnan työskentelyssä. Koulutukseltaan hän on oikeustieteen kandidaatti ja varatuomari.

Juha-Pekka Huovinen

OTK, verojuristi Juha-Pekka Huovinen tuli Veronmaksajien palvelukseen vuonna 1998. Hän on erikoistunut yritysverotukseen liittyviin kysymyksiin, erityisesti yritysjärjestelytilanteisiin ja varojenjakokysymyksiin hoitaessaan asiakkaiden toimeksiantoja. Huovinen on asiantuntijajulkaisun Verouutiset päätoimittaja.

Tero Hämeenaho

OTK, verojuristi Tero Hämeenaho on Veronmaksajien palveluksessa neuvonut henkilöitä ja yrityksiä erilaisissa verokysymyksissä vuodesta 2004 lähtien. Kouluttajana hän on erikoistunut lahja- ja perintöverotukseen sekä kuolinpesiin liittyviin verokysymyksiin.

Kati Malinen

OTK, johtava verojuristi Kati Malinen on Veronmaksajien palveluksessa neuvonut henkilöitä ja yrityksiä erilaisissa verokysymyksissä vuodesta 2007 lähtien. Kati Malinen luennoi myös Veronmaksajien koulutustilaisuuksissa sekä paikallisyhdistysten veroilloissa.

Juha Salmikivi

Verojuristi Juha Salmikivi neuvoo ja kouluttaa yksityishenkilöitä ja yrityksiä veroasioissa sekä hoitaa asiakkaiden toimeksiantoja, kirjoittaa artikkeleita liiton julkaisuihin ja esitelmöi paikallisyhdistysten veroilloissa. Salmikivi on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti.

Marjo Salin 

KTM Marjo Salin on työskennellyt Veronmaksajissa kirjanpidon asiantuntijana vuodesta 1998 alkaen. Hän neuvoo ja kouluttaa kirjanpito- ja veroasioissa. Salin on kirjoittanut Liikkeen- ja ammatinharjoittajan kirjanpitokirjan. Tämän lisäksi hän päivittää Liikkeen- ja ammatinharjoittajan verokirjaa sekä Asunto-osakeyhtiön kirjanpito- ja verokirjaa. Marjo Salin on aktiivinen kirjoittaja ja suosittu kouluttaja.

 

Omien asiantuntijoiden lisäksi Veronmaksajat kutsuu luennoitsijoiksi oman alansa parhaita asiantuntijoita. Löydät heidän esittelynsä kurssiohjelmien yhteydestä.

Tulosta

Haluatko lisää hyötytietoa taloudesta?

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.