Etusivu

Veronmaksajien Vero2017 - Talous- ja verovinkkejä tarjolla jo 20. kerran

Veronmaksajien Vero2017Veronmaksajain Keskusliitto järjestää Vero2017-tapahtuman 14. - 15. maaliskuuta 2017. Vuoden suurin talous- ja verotapahtuma pidetään edelliskerran tapaan tiistaina ja keskiviikkona. Paikkana on Marina Congress Center Helsingin Katajanokalla.

Nyt 20. kertaa järjestettävä tapahtuma keskittyy omaan talouteen ja lompakkoon liittyviin kysymyksiin. Vero2017:ssa kuulet, mistä saat turvaa ja tuottoa säästöillesi ja mikä olisi juuri sinulle sopiva sijoituskohde.

Tarjolla on monipuolista tietoa, olitpa sitten kiinnostunut osakkeista, rahastoista, asuntosijoittamisesta tai vaikkapa taiteeseen sijoittamisesta.

Verotapahtuman Sijoitusmarkkinapaneeli

Sijoitusmarkkinapaneeli Vero2016-tapahtumassa.

Sijoitusten ja säästöjen ohella Vero2017 tarjoaa kattavan katsauksen palkansaajan, eläkeläisen, yrittäjän ja kotitalouksien verotukseen. Verotuksessa tapahtuu koko ajan muutoksia, joista on hyvä olla perillä.

Tapahtumasta saat parhaan hyödyn irti, kun käyt kuuntelemassa luentoja ja paneelikeskustelija, sisällytät ohjelmaasi kiinnostavia aihepiirejä käsitteleviä tietoiskuja sekä vierailet näytteilleasettajien omilla osastoilla.

Perustietoa Vero2017-tapahtumasta

Tilaa uutiskirje


Vero2017-tapahtuman uutiskirjeestä saat tuoreimmat tiedot tapahtuman puhujista, aikatauluista ja esityksistä. Kirje ilmestyy muutaman kerran tammi-maaliskuussa 2017. Tilaa kirje

Tervetuloa näytteilleasettajaksi

Verotapahtumassa pääset esittäytymään tuhansille säästämisestä ja sijoittamisesta kiinnostuneille vierailijoille.

Perustietoa tapahtumasta
Osastot
Tietoiskut
Hinnasto

Ota yhteyttä


Tapahtuman myynti ja koordinointi:
Anne Karhola, An-Net Oy

puh, 03 255 0905, 050 522 0620
info(at)an-net.info

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi
Osanottoehdot (pdf)