If Vahinkovakuutusyhtiö Oy

Henkivakuutuksesta taloudellista turvaa, jos pahin tapahtuu

Henkivakuutuksella varmistat, että perheen taloudelliset puitteet eivät romahda kuolemantapauksessa. Veronmaksajain Keskusliiton jäsenenä saat Suomen edullisimman* Primus-henkivakuutuksen jäsenhintaan. Jäsenalennus on 51 % normaalihinnasta ja se koskee sekä sinua että puolisoasi.

Esimerkiksi 100 000 euron henkivakuutus 40-vuotiaalle maksaa noin 140 euroa vuodessa.

Veronmaksajien jäsenenä saat myös Primus-tapaturmavakuutukset edullisesti. Voit valita itsellesi ja puolisollesi tarpeesi mukaan turvat tapaturman aiheuttaman lyhytaikaisen työkyvyttömyyden, kuoleman, pysyvän haitan tai hoitokulujen varalle. Lapsellesi voit hankkia kattavan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa aina ja kaikkialla – myös kilpaurheilussa 18-vuotiaaksi asti.

Laske hinta ja tutustu: henkivakuutuskuntoon.fi

Primus-vakuutukset myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva, jonka asiamiehenä toimii If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike. Vakuutus pysyy jäsenhintaisena niin kauan kuin Veronmaksajien jäsenyytesi on voimassa.

*Vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINEn hintavertailu 09/2016

Ifin Etuohjelmassa saat erityisalennuksia

Ifin Etuohjelmaan pääset jo yhdellä vakuutuksella, esimerkiksi kotivakuutuksella. Kotivakuutus on tärkeä, asuitpa sitten omassa asunnossa tai vuokralla. Veronmaksajien jäsenenä saat If Etuohjelmassa alennusta vakuutuksista aina 11–16 %.

Ifin Etuohjelmaan pääset hankkimalla kotivakuutuksen tai henkilö- tai pakettiauton kaskon, ja kun vastaanotat vakuutuspostisi vain sähköisesti Omille sivuillesi. Samalla kun asiointisi helpottuu, säästät luontoa ja omaa aikaasi.

Tulosta

Haluatko lisää hyötytietoa taloudesta?

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.