Viking Line

Risteilyt

Veronmaksajien jäsenet saavat Viking Linen risteilyistä jopa 20 prosentin alennuksen päivän hinnoista.

Risteilyn lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän ja -ajan sekä varausajankohdan mukaan. Ajoissa varatut matkat ja lähdöt, joissa on hyvin tilaa, ovat edullisempia. Varaukseen myöhemmin tehtävät muutokset saattavat vaikuttaa myös aiemmin varattujen palvelujen hintaan.

  • Helsinki-Tukholma-Helsinki -risteily
  • Helsinki-Tallinna-Helsinki -päiväristeily
  • Turku-Tukholma-Turku -vuorokauden risteily

Viking Linen Viking Grace -laiva

Reittimatkat

Viking Line tarjoaa Veronmaksajien jäsenille alennusta reittimatkoista jopa 20 prosenttia päivän normaalihintaisesta hyttipaketista ja henkilöautosta. 

Reittimatkojen alennus myönnetään henkilölipun, auton ja hytin hinnasta. Lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän, -ajan, varausajankohdan ja ajoneuvon koon mukaan. Aikaisin varatut matkat ja lähdöt, joissa on hyvin tilaa, ovat edullisempia. Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Varaukseen myöhemmin tehtävät muutokset saattavat vaikuttaa myös aiemmin varattujen palvelujen hintaan.

Lisätiedot ja varaukset

Saat lisätietoja ja voit tehdä varauksen Viking Linen Veronmaksajien jäsenille suunnatulla verkkosivulla. Sivulle pääset Veronmaksajien sivuston jäsenalueen kautta; klikkaa alla olevassa vihreässä "Lisätietoja aiheesta jäsenille" -palkissa olevaa nuolta ja rekisteröidy tai kirjaudu palveluun. Jäsenalueelta löydät tarvittavat kirjautumislinkin ja -tunnuksen sekä muut ohjeet varausten tekemiseen.

Voit myös soittaa Viking Linen myyntipalveluun, p. 0600 41577 (puhelun hinta 2,01 € / vastattu puhelu + pvm/mpm). Löydät varauksen yhteydessä tarvittavat tuotetunnukset Veronmaksajien jäsenille suunnatulta verkkosivulta (vaatii rekisteröitymisen).

Varaudu esittämään Veronmaksajien jäsenkortti lippuja lunastaessasi sekä terminaalin lähtöselvityksessä.

Tarkistettu 29.12.2020

Kirjaudu sisään, niin näet koko artikkelin.
 

Kirjaudu jäsenpalveluun

Tulosta

Oikeasti hyödyllistä tietoa arjen talousasioista

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.