Julkaisut

Palkansaajan verot, yritysten verotus, perintöverotus…Veronmaksajien julkaisut tarjoavat monipuolista verotietoutta.

Taloustaito

Taloustaito on Suomen suurin talousaikakauslehti, joka käsittelee monipuolisesti kodin ja perheen raha-asioita. Veronmaksajien jäsenet saavat Taloustaidon jäsenetuna.
Tutustu Taloustaito.fi -palveluun

Kirjat

Veronmaksajien julkaisemat kirjat tarjoavat tukea verotusta ja taloutta koskevien ratkaisujen tekemiseen. Kirjojen aihepiirejä ovat mm. sijoittajan verotus, perintöverotus sekä yritysten verotus. Veronmaksajien jäsenet voivat ostaa kirjoja jäsenetuhintaan. Osa oppaista on saatavina e-kirjoina.
Tutustu kirjoihin verkkokaupassa

Veroviikko

Veroviikko on Veronmaksajien maksuton sähköinen uutiskirje, jonka kaikki kiinnostuneet voivat tilata. Veroviikko tarjoaa hyötytietoa, jonka avulla on helppo pysyä kärryillä verotuksen ja talouden kysymyksissä.
Tutustu Veroviikkoon

TaxFax ja Verouutiset

TaxFax on ammattilaisille suunnattu, sähköpostilla toimitettava verotuksen ajankohtaistiedote. Kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvä Verouutiset sisältää tiivistettynä verotusta koskevat hallituksen esitykset, työryhmämietinnöt sekä oikeustapaukset ja viranomaisohjeet. Veronmaksajien jäsenet voivat tilata TaxFaxin ja Verouutiset jäsenetuhintaan.

Tilaa verkkokaupasta:

TaxFax kestotilauksena tai
TaxFax vuositilauksena
Verouutiset kestotilauksena tai
Verouutiset vuositilauksena

Tulosta

Haluatko lisää hyötytietoa taloudesta?

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.