Shell Card Private -yksityiskortti

Shell Card Private -yksityiskortti kelpaa maksuvälineenä yli tuhannella Shell- ja St1-asemalla Suomessa ja Ruotsissa. Kortilla voidaan ostaa kaikki autoiluun liittyvä asemilta: polttoaineet, autokemikaalit ja -pesut, ravintolapalvelut jne. Lisäksi saat Shell Card Private -kortilla alennusta HelmiSimpukka-ravintoloiden vaihtuvista tarjouksista Edun saat näyttämällä korttiasi maksun yhteydessä. Sinua lähinnä olevat asemat löydät helpoiten älypuhelimellasi osoitteesta m.shellasemat.fi.

Veronmaksajien jäsenenä saat Shell Card Private -yksityiskortilla jatkuvana alennuksena polttoaineista 2,2 senttiä litralta. Alennus on voimassa toistaiseksi kaikilla miehitetyillä Shell- ja St1-asemilla Suomessa.

Pääkortin lisäksi korttitiliin voidaan liittää jopa neljä rinnakkaiskorttia. Kortti on maksuton, kun maksutavaksi valitaan verkkolasku. Lisätietoja kortista löydät Shellin verkkosivuilta sekä Shell Card Private -kortin omilta verkkosivuilta.

Veronmaksajien jäsenet voivat myös tulostaa korttihakemuksen Veronmaksajien sivujen jäsenalueelta (edellyttää kirjautumista). 

Jos sinulla on jo Shell Card Private -kortti ja siinä ei ole Veronmaksajien jäsenetua, ota kopio Veronmaksajien jäsenkortistasi ja toimita se yhdessä asiakastietojesi (nimi ja Shell Card Private -kortin  asiakasnumero) kanssa alla olevaan osoitteeseen. Voit lähettää ilmoituksen suomen kielellä.

St1 Sverige AB
Shell Card yksityiskortin asiakaspalvelu
BOX 1229
SE 172 21 SUNDBYBERG

Lisätietoa saa Shell Cardin asiakaspalvelusta 09 584 00 227 (arkisin klo 8–16) tai sähköpostilla info (at) shellcard.fi.

Lisätietoa aiheesta jäsenille Kirjaudu
 

Kirjaudu jäsenpalveluun

Sähköposti: Salasana:
Tulosta

Haluatko lisää hyötytietoa taloudesta?

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.