Jäsenpalvelu

Jäsenpalvelu palvelee jäsenyyteen liittyvissä asioissa, kuten jäsentietojen ylläpidossa ja jäsenlaskutuksessa. Jäsenpalvelu hoitaa myös lehti- ja tuotetilaukset. Voit soittaa arkisin klo 9 - 16 numeroon 03010 5511 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen jasenpalvelu@veronmaksajat.fi.

Jäsenpalveluasiantuntija Anne-Mari Puistola 

Anne-Mari Puistola

Anne-Mari Puistolan työtehtäviin kuuluvat jäsenpalvelu, jäsenlaskutus, lehti- ja kirjatilaukset sekä muut erilaiset jäsenyyteen liittyvät tehtävät.
 


   

 


Jäsenpalvelusihteeri Leena Lampinen 

Leena Lampinen

Leena Lampisen työtehtäviin kuuluvat jäsenpalvelu, jäsenlaskutus, lehti- ja kirjatilaukset sekä muut erilaiset jäsenyyteen liittyvät tehtävät.
 
   

 

 


Vaihteenhoitaja Mia Lehmuskoski

Mia Lehmuskoski

Mia Lehmuskoski työskentelee vaihteenhoitajana sekä vastaanottaa toimistolla vierailevat asiakkaat.
 


   

 

 

Jäsenpalvelusihteeri Johanna Arponen 

Johanna Arposen työtehtäviin kuuluvat jäsenpalvelu, jäsenlaskutus, lehti- ja kirjatilaukset sekä muut erilaiset jäsenyyteen liittyvät tehtävät.

Talouskoordinaattori Jaana Lehtonen

Jaana LehtonenJaana Lehtosen työtehtäviin kuuluvat jäsenpalvelu, jäsenlaskutus, lehti- ja kirjatilaukset sekä muut erilaiset jäsenyyteen liittyvät tehtävät. 
     

 

 

 

Koulutussuunnittelija Pia Valtonen

Pia ValtonenPia Valtosen työtehtäviin kuuluvat jäsenpalvelu, koulutuksen asiakaspalvelu ja koulutustilaisuuksien suunnittelu ja käytännön järjestelyt.

Tulosta

Oikeasti hyödyllistä tietoa arjen talousasioista

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.