Lahjakortti

Lahjoita puolenpitoa, lahjoita jäsenyys Veronmaksajissa!

Arvosta läheistäsi lahjoittamalla hänelle Veronmaksajien jäsenyys ja samalla Veronmaksajien monipuoliset jäsenedut: veroneuvontaa puhelumaksun hinnalla, Taloustaito-lehti 12 kertaa vuodessa, käyttöoikeus netin jäsenosioihin jne.

Oheisella lomakkeella voit tilata lahjakortin, jolla voit lahjoittaa läheisellesi kahden (2) kalenterivuoden jäsenyyden Veronmaksajissa. Lahjakortin arvo on 58 euroa.

Lähetämme lahjakortin ja laskun sinulle parin viikon kuluessa. Huomaathan, että lahjakortti on henkilökohtainen ja saajan on vahvistettava jäsenyytensä Veronmaksajissa. Toimintaohjeet tulevat lahjakortin mukana.

Jäsenyyden ehdot ja henkilötietojen käyttö

Tilaa lahjakortti

Lahjakortin tilauksen tiedot tallennetaan Veronmaksajien asiakasrekisteriin. Tietoja voidaan käyttää asiakasviestintään ja markkinointiin.

Lahjakortin tilaaja voi muuttaa ja korjata tietojaan ottamalla yhteyttä jäsenpalveluun puh. 03010 5511 (pvm/mpm). Jäsen voi lisäksi muuttaa ja korjata osaa yhteys- ja markkinointitiedoistaan kirjautumalla Veronmaksajien verkkopalvelun Omat tiedot -palveluun.

Tietosuojaseloste Veronmaksajain Keskusliitto / Verotieto Oy:n henkilötietojen käsittelystä

Tulosta

Oikeasti hyödyllistä tietoa arjen talousasioista

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.