Veroneuvonta puhelimitse

Maksutonta puhelinneuvontaa jäsenille

Maksutonta puhelinneuvontaa jäsenilleAskarruttaako verotus? Veronmaksajien jäsenenä sinä tai samassa taloudessa asuva perheenjäsensu voitte soittaa liiton veroneuvontapuhelimeen. 

Puhelinneuvonta päivystää maanantaista perjantaihin kello 9.00–14.00. Saat neuvot puhelumaksun* (pvm/mpm) hinnalla numerosta 03010 5510. Veroneuvonta palvelee arkisin kello 9–14.

Veroneuvonta palvelee myös kesällä. Heinäkuun neuvonta-aika on arkisin kello 9–12. 

Kun soitat neuvontaan, sinulta kysytään jäsennumeroa. Otathan sen etukäteen esille. Näet jäsennumerosi Taloustaito-lehden takakannesta, jäsenkortista tai laskusta. Jäsennumerossa on 4–7 numeroa.

Yritysjäsenet saavat neuvoja yrityksensä verotusta koskeviin kysymyksiin. Yrityksen toimitusjohtaja tai omistaja saa lisäksi omaa talouttaan koskevia veroneuvoja.

Kirjanpitokysymyksiin saa apua numerosta 0600 1 7059 (2,04 euroa/min + pvm/mpm).

*Puhelumaksu on joko paikallisverkkomaksu (pvm), joka veloitetaan lankapuhelimella soitettaessa tai matkapuhelinmaksu (mpm), jonka veloitetaan kännykällä soitettaessa. Näiden maksujen suuruudet vaihtelevat operaattorikohtaisesti.

Ei-jäsenten neuvonta

Muut kuin jäsenet voivat kysyä neuvoa verojuristipuhelimesta, joka vastaa numerossa 0600 1 7100 (2,04 euroa/min + pvm/mpm).

Tulosta

Miten voisimme kehittää verkko­sivujamme?

Uudistamme tämän sivuston. Voit nyt vaikuttaa uusien sivujen sisältöön vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

 

Arvomme kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken 20 Taloustaidon viiniopasta.

Haluatko lisää hyötytietoa arjen talousasioista?

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.