17.2.2022

Tietosuojaseloste

Tässä selosteessa kuvataan Veronmaksajain Keskusliitto Ry:n ja Verotieto Oy:n (yhdessä Veronmaksajat) jäsenten, asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja muiden sidosryhmien henkilötietojen käsittely sekä jäsenhankintaan ja markkinointiin liittyvä henkilötietojen käsittely.

Ohjeiden ja määräysten tai niiden tulkintojen muuttuessa tätä selostetta päivitetään vastaavasti.

Henkilötietojen käsittely lyhyesti

  • Keräämme henkilötietojasi muun muassa jäsenyyden ja asiakkuuden hoitamiseksi, palvelujemme kehittämiseksi sekä jäsenhankinnan ja markkinoinnin suunnittelua ja toteuttamista varten
  • Käsittelemme tietoja, jotka annat itse liittyessäsi jäseneksi, ostaessasi tai käyttäessäsi palveluitamme, ladatessasi materiaaleja verkkosivuiltamme tai tietoja, jotka olemme hankkineet erilaisista ulkopuolisista lähteistä kuten esimerkiksi Suomen Posti, väestötietojärjestelmä, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom tai Bisnode Marketing.
  • Käsittelemme henkilötietojasi jäsenyytesi ja asiakkuutesi hoitamiseksi, jäsen-, asiakas- ja sidosryhmäviestinnän sekä jäsenhankinnan ja markkinoinnin toteuttamiseksi
  • Kunnioitamme yksityisyydensuojaasi käsitellessämme henkilötietojasi. Emme käsittele sinuun suoraan yhdistettävissä olevia tietoja, ellei se ole tarpeellista käsittelyn tarkoitusten toteuttamiseksi.
  • Voit itse vaikuttaa siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi. Kerromme sinulle oikeuksistasi rekisteröitynä ja siitä, miten voit niitä käyttää sivulla Rekisteröidyn oikeudet.

Kuka käsittelee tietojasi?

Tässä selosteessa kuvatun käsittelyn osalta rekisterinpitäjänä toimii joko Veronmaksajain Keskusliitto ry tai Veronmaksajain Keskusliiton täysin omistama Verotieto Oy, jonka nimissä kaikki Veronmaksajien liiketoiminnaksi katsottava toiminta toteutetaan.

  • Veronmaksajain Keskusliitto ry, Y-tunnus 0202568-2, osoite Kalevankatu 4, 00100 Helsinki
  • Verotieto Oy, Y-tunnus 0115789-4, osoite Kalevankatu 4, 00100 Helsinki

Keneen voit olla yhteydessä tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä?

Mikäli sinulla on Veronmaksajien tietosuojaan liittyviä kysymyksiä tai haluat käyttää oikeuksiasi, voit olla yhteydessä

Veronmaksajain Keskusliitto ry
Tietosuoja-asiat
Kalevankatu 4
00100 Helsinki
tietosuoja@veronmaksajat.fi

Lisää tietosuojasta

Evästeasetukset

 

Tulosta sivu
Veronmaksajat Puolenpitoa

Liity Veronmaksajien jäseneksi. Vain 33 € vuodessa + 8 € liittymismaksu!