Talous ja markkinointi

Talousjohtaja Mari Jerkku

Mari JerkkuTalousjohtaja Mari Jerkku vastaa Veronmaksajien taloudesta ja markkinoinnista. Hän on koulutukseltaan KTM, eMBA.

Jerkun sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi veronmaksajat.fi (laita sukunimen jälkeen @-merkki).

 

 

  

Kirjanpitäjä Anne Holmalahti

Anne HolmalahtiAnne Holmalahti työskentelee Veronmaksajissa kirjanpitäjänä. Hänen vastuulleen kuuluu myös palkkahallinto. Holmalahti on koulutukseltaan yo-merkonomi.

Holmalahden sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi veronmaksajat.fi (laita sukunimen jälkeen @-merkki).

 

  

Kirjanpitäjä Irma Järvenmäki 

Irma JärvenmäkiIrma Järvenmäki työskentelee Veronmaksajissa kirjanpitäjänä. Hänen tehtäviinsä kuuluvat myös osto- ja myyntireskontra sekä laskutus. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi veronmaksajat.fi (laita sukunimen jälkeen @-merkki). 

 

 

 

Markkinointisuunnittelija Riitta Hjelm

Riitta HjelmMarkkinointisuunnittelija Riitta Hjelmin tehtäviin kuuluvat Taloustaito-lehtien ilmoitusmarkkinointi sekä Veronmaksajien kirjojen markkinoinnin suunnittelu ja toteutus. Hän vastaa myös vuosittaisen verotapahtuman markkinoinnista.

Hjelmin sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi veronmaksajat.fi (laita sukunimen jälkeen @-merkki). Hänen fax-numeronsa on (09) 3487 0789

 

 

Markkinointipäällikkö Seija Pohjantuuli

Markkinointipäällikkö Seija Pohjantuulen tehtäviin kuuluvat henkilö- ja yritysjäsenyyden markkinointi, järjestömarkkinointi sekä Veronmaksajien koulutuksen markkinointi. Lisäksi hänen vastuullaan on yhteydenpito paikallisyhdistyksiin sekä vero- ja yritysiltojen markkinointi.

Pohjantuulen sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi veronmaksajat.fi (laita sukunimen jälkeen @-merkki).

Tulosta

Oikeasti hyödyllistä tietoa arjen talousasioista

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.