17.2.2022

Puhelinneuvonta

Veronmaksajien verojuristien puhelinneuvonta auttaa verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Jäsenet voivat soittaa puhelumaksun hinnalla, ja ei-jäsenille on erillinen maksullinen numero.

Veronmaksajien jäsenille tarkoitettu verojuristien puhelinneuvonta päivystää maanantaista perjantaihin klo 9–14. Jäsenet saavat neuvot puhelumaksun* (pvm/mpm) hinnalla numerosta 03010 5510.

Veroneuvonta palvelee myös kesällä. Heinäkuun neuvonta-aika on arkisin kello 9–12.

Kun soitat neuvontaan, sinulta kysytään jäsennumeroa. Otathan sen etukäteen esille. Näet jäsennumerosi Taloustaito-lehden takakannesta, jäsenkortista tai laskusta. Jäsennumerossa on 4–7 numeroa.

Yritysjäsenet saavat neuvoja oman yrityksensä verotusta koskeviin kysymyksiin. Yrityksen toimitusjohtaja tai omistaja saa lisäksi omaa talouttaan koskevia veroneuvoja.

Annamme puhelinneuvontaa suomen kielellä.

Neuvonta kirjanpitoasioissa

Kirjanpitokysymyksiin saa apua numerosta 0600 1 7059 arkisin klo 10–12. Palvelun hinta on 2,04 €/min + pvm/mpm).

Ei-jäsenten neuvonta

Muut kuin jäsenet voivat kysyä neuvoa verojuristipuhelimesta, joka vastaa numerossa 0600 1 7100 arkisin klo 9-16. Palvelun hinta on 2,04 €/min + pvm/mpm.

 


*Puhelumaksu on joko paikallisverkkomaksu (pvm), joka veloitetaan lankapuhelimella soitettaessa tai matkapuhelinmaksu (mpm), joka veloitetaan kännykällä soitettaessa. Näiden maksujen suuruudet vaihtelevat operaattorikohtaisesti.

Tulosta sivu
Veronmaksajat Puolenpitoa
Veronmaksajain Keskusliitto
Kalevankatu 4, 00100 Helsinki