Veronmaksajat.fi uudistui – anna palautetta »

Veronmaksajat

Veronmaksajain Keskusliitto neuvoo verotuksen ja arkitalouden tilanteissa sekä vaikuttaa kohtuullisen verotuksen puolesta

Tietoa liitosta

Veronmaksajain Keskusliitto (Veronmaksajat) on kotitalouksien, yritysten ja yhteisöjen riippumaton järjestö. Liitto neuvoo suomalaisia kaikissa verotukseen liittyvissä elämäntilanteissa, ajaa kohtuullista verotusta sekä puolustaa kansalaisten oikeusturvaa verotuskysymyksissä.

Lue lisää

Veronmaksajien linjaukset 2023–2027

  1. Verotuksen yleistä tasoa on alennettava, kevennyksiä enemmän kuin kiristyksiä.
  2. Ansiotulojen verotusta on kevennettävä kautta linjan, kaikilla tulotasoilla.
  3. Julkista taloutta on sopeutettava menosäästöillä.
  4. Kestävyysvajetta on purettava rakenneuudistuksilla.

Ajankohtaista

Taloustaito 3/2023

Tuorein Taloustaito tarjoaa yli 100-sivuisen paketin, jossa on olennaisimmat ohjeet ja vinkit veroilmoituksen täyttämisestä.

Lue näköislehti

Uusi jäsenetu Tjäreborgilta

Veronmaksajien uusin jäsenetu tarjoaa reilun alennuksen Tjäreborgin matkapaketeista, joihin sisältyy lennot ja vähintään kolme yöpymistä. Edun voi yhdistää muihin tarjouksiin ja alennuksiin.

Tututustu etuun

Kevätkauden veroillat

Veronmaksajien paikallisyhdistykset järjestävät useita veroiltoja eri puolella Suomea. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.

Katso ohjelma

Henkilökunta

Veronmaksajien toimistolla työskentelee vajaat 40 verotuksen, talouden, jäsenpalvelun ja viestinnän ammattilaista. Tutustu meihin tarkemmin!

Liiton henkilökunta

Yhteystiedot

Veronmaksajien Keskusliiton toimitilat sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Kalevankatu 4. Jäsenpalvelu vastaa ma–pe klo 9–16 numerossa 03010 5511 (pvm/mpm).

Kaikki yhteystiedot

Tilaa maksuton Veroviikko

Tilaamalla Veroviikko-uutiskirjeen annat Veronmaksajain Keskusliitolle luvan lähettää sinulle tietoja omista tuotteistaan ja palveluistaan. Lisätietoja: Veronmaksajien tietosuojaseloste

Veronmaksajain Keskusliitto
Kalevankatu 4, 00100 Helsinki