Miten uusi hallitus kannustaa suomalaisia vaurastumaan? Paneeli SuomiAreenassa 18.7.

10.07.2019  |  Ajankohtaista liitosta

Miten uusi hallitus kannustaa suomalaisia vaurastumaan? Millaisia esteitä kotitalouksien taloudellisen vahvistumisen tiellä yleensä on?

Veronmaksajat on vahvasti läsnä Porin SuomiAreenassa, kun liiton järjestämä paneeli paneutuu vero- ja talouspolitiikan teemoihin nimekkäiden puhujien voimin torstaina 18. heinäkuuta 2019.

SuomiAreena 18.7.2019

Keskustelemassa ovat kansanedustaja Elina Lepomäki (kok.), Danske Bankin toimitusjohtaja Leena Vainiomäki, sijoituskirjailija Merja Mähkä ja Veronmaksajien toimitusjohtaja Teemu Lehtinen. Mukana on myös yllätysvieraita.

Paneelin juontaja, Taloustaidon päätoimittaja Antti Oksanen lupaa hakea keskustelijoilta rohkeita näkemyksiä alkavan vuosikymmenen muuttuvaan talousympäristöön.

"Suomi on perinteisesti kasvanut teollisuuden ja viennin voimalla, mutta nykypäivän palvelumuotoisen talouden moottorina ovat yhä enemmän ostovoimaiset kuluttajat. Millainen veropolitiikka nostaisi heidän intoaan säästää ja sijoittaa?"

Aika: Torstai 18.7.2019 klo 13.00
Paikka: BePOP-lava, Kauppakeskus BePOP, Yrjönkatu 22, Pori

SuomiAreenan tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Tervetuloa mukaan!

Osallistu, kysy ja kommentoi! Tekstaa Veronmaksajat (välilyönti) oma viestisi numeroon 12154. Voit lähettää viestin myös osoitteessa viestiseina.fi/veronmaksajat tai Twitterissä aihetunnisteella #vaurastuSuomi.

SuomiAreena 2019 keskustelu

Onko suomalaisilla malttia vaurastua? Veropolitiikka 2020-luvulla: Katso tästä tallenne SuomiAreenan keskustelusta 18.7.2019

SuomiAreenan verkkosivut

Tulosta

Haluatko lisää hyötytietoa arjen talousasioista?

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.