Jäsenedut

Veronmaksajat tarjoaa jäsenilleen monenlaisia etuja kuten veroneuvontaa puhelimitse, Taloustaito-lehden ja verkkopalvelun.

Veroneuvonta

Askarruttaako verotus? Veronmaksajien jäsenenä sinä tai samassa taloudessa asuva perheenjäsen voitte soittaa liiton verojuristien veroneuvontapuhelimeen.

Yritysjäsenenä saat neuvoja oman yrityksesi verotusta koskevissa kysymyksissä. Yrityksen toimitusjohtajana tai omistajana saat lisäksi omaa talouttasi koskevia veroneuvoja.

Puhelinneuvonta   Verkon veroneuvonta

Taloustaito

Veronmaksajien jäsenenä saat jäsenetuna Taloustaidon, Suomen suurimman talousaikakauslehden. Voit lukea Taloustaitoa perinteisenä paperilehtenä tai diginä verkossa.

Taloustaito tarjoaa sinulle kuukausittain monipuolisen tietopaketin kodin ja perheen raha-asioista; käsittelyssä ovat verot, palkat, eläkkeet, sijoittaminen, säästäminen ja kuluttaminen. 

Lehti arvioi säännöllisesti kodin talouden perustekijöitä, kuten asuntojen hintoja, lainojen korkoja, sijoitusrahastojen tuottoja ja piensijoittajan salkkuja. Taloustaito myös testaa ja vertailee kuluttajan rahankäytön vaihtoehtoja. Kohteita ovat muun muassa vakuutusten hinnat, sähkölaskun suuruus, pankkimaksut, asianajokustannukset ja bensaverot.

Taloustaito ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Taloustaidon näytenumero   Taloustaidon verkkosivut (Taloustaito.fi)   Taloustaito Bonus

Verkkopalvelu

Veronmaksajien verkkopalvelu tarjoaa runsaasti verotietoa ja -neuvoja, uutisia sekä tietoa liiton jäseneduista, tapahtumista ja koulutuksista.

Veronmaksajien jäsenenä voit hyödyntään jäsenalueen neuvontapalveluja sekä lukea Taloustaidon Bonus-juttuja ja digiversiota kirjautumalla jäsenalueelle omilla tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy verkkopalvelun käyttäjäksi

Yhteistyökumppaneiden edut

Veronmaksajien yhteistyökumppanit tarjoavat liiton jäsenille etuja omista tuotteistaan ja palveluistaan. Yritysjäsen saa myös kaikki henkilöjäsenille tarjotut edut; edun voi hyödyntää yrityksen toimitusjohtaja tai omistaja.

Katso kaikki yhteistyökumppaneiden edut

Edunvalvonta

Veronmaksajain Keskusliitto toimii veroa maksavien kansalaisten puolestapuhujana ja edunvalvojana. Edunvalvonnalla edistetään kannustavan, kestävän, kilpailukykyisen ja kohtuullisen verotuksen ja julkisen talouden toteutumista Suomessa.

Edunvalvontaa liitto harjoittaa osallistumalla aktiivisesti verokeskusteluun ja tekemällä omia ehdotuksia verotuksen ja verotusjärjestelmän kehittämiseksi.

Veronmaksajat tuottaa asiantuntevaa taustatietoa päättäjille, tiedotusvälineille ja suurelle yleisölle. Lisäksi järjestö opastaa kaikkia kansalaisia verotuksen arjessa muun muassa veroilmoitusten jättöaikana.

Keskeinen osa liiton edunvalvontaa on huolehtia kansalaisten oikeusturvasta verotuskysymyksissä. Tavoitteena on, että verot määrätään oikein ja että veroa maksava kansalainen pystyy ajamaan omassa asiassaan etuaan tehokkaasti.

Yrityksen verotietopaketti

Veronmaksajien yritysjäsenet saavat vuosittain Yrityksen verotietopaketti -kirjan, joka sisältää yritysverotuksen perusteet yksissä kansissa.

Kirjassa käsiteltäviä aihekokonaisuuksia ovat muun muassa varaukset, ennakkoperintä, autoetu, arvonlisäverotus ja eri yritysmuotojen verotus. Julkaisu sisältää myös eräitä yleisimpiä ongelmatilanteita, joihin yrityksen ja yrittäjän verotuksessa voi törmätä.

Yritysjäsenet voivat hyödyntää liiton yritysjäsenille suunnattuja etuja. Lisäksi yrityksen toimitusjohtaja tai omistaja voi käyttää kaikkia henkilöjäsenille tarkoitettuja etuja.

Veronmaksajat Puolenpitoa
Veronmaksajain Keskusliitto
Kalevankatu 4, 00100 Helsinki