Jäsenedut

Liity jäseneksi, niin saat heti kaikki alla mainitut edut käyttöösi.

Veroneuvot kokeneilta verojuristeilta

Askarruttaako verotus? Veron­maksajien jäsen tai samassa taloudessa asuva perheen­jäsen voi soittaa maksutta liiton vero­juristien neuvonta­­puhelimeen. Monet vastaukset löydät itsekin Veronmaksajat.fi:n veroneuvonta-osiosta, josta jäsenille aukeavat kaikki vero­juristien artikkelit ja vinkit vuosien varrelta.

Taloustaito joka jäsenen kotiin

Veronmaksajien jäsenenä saat jäsenetuna Talous­taidon, Suomen suurimman talous­aikakaus­lehden. Voit lukea Taloustaitoa perinteisenä paperi­lehtenä ja digi­näköis­versiona. Taloustaito Bonus on verkossa toimiva lisäetu, jossa juttujen alkuosa näkyy kaikille, mutta loppuosan voivat lukea vain jäsenet. Jäsen voi saada myös Bonus-uutiskirjeen kerran kuukaudessa sähköpostiinsa. Verkosta osoitteesta Taloustaito.fi löydät toimituksen päivittäistä juttu­tarjontaa.

Kumppaneiden edut käytössäsi

Veronmaksajien yhteistyö­kumppanit tarjoavat liiton jäsenille rahan­arvoisia etuja muun muassa vakuutusten, liikenteen ja matkailun saralla. Yritys­jäsen saa myös kaikki henkilö­jäsenille tarjotut edut; edun voi hyödyntää yrityksen toimitus­johtaja tai omistaja.

Rakentavaa edun­valvontaa puolestasi

Veronmaksajat toimii veroa maksavien kansalaisten puolesta­puhujana ja edun­valvojana Suomessa. Edistämme kannustavaa, kestävää, kilpailu­kykyistä ja kohtuullista verotusta sekä vaadimme vastuullista julkista talouden­pitoa. Liitto harjoittaa edun­valvontaa osallistumalla aktiivisesti julkiseen vero­keskusteluun ja tekemällä omia ehdotuksia verotuksen ja vero­lain­säädännön kehittämiseksi.

Yrittäjälle ihanteellinen jäsenyys

Yritysjäsenenä saat Veronmaksajien vero­juristeilta neuvoja yrityksesi verotusta koskeviin kysymyksiin. Yritys­jäsenet saavat vuosittain Yrityksen vero­tieto­paketti -kirjan, joka sisältää yritys­verotuksen perusteet yksissä kansissa. Yrityksen toimitus­johtaja tai omistaja voi käyttää myös kaikkia henkilö­jäsenille tarkoitettuja etuja.

Veronmaksajat.fi on keskuksesi verkossa

Veronmaksajien verkko­palvelu tarjoaa runsaasti vero­tietoa ja -neuvoja, uutisia sekä tietoa liiton jäsen­eduista, tapahtumista ja koulutuksista. Veron­maksajien jäsenenä voit hyödyntää laajempaa neuvonta­palvelua sekä lukea Talous­taidon Bonus-juttuja ja digi­versiota kirjautumalla palveluun omilla tunnuksillasi.

Liity Veronmaksajiin

Veronmaksajien jäsenenä voit soittaa veroneuvontaan puhelumaksun hinnalla. Saat kotiisi kerran kuukaudessa Pohjoismaiden suurimman talousaikakauslehden Taloustaidon ja käytössäsi on netin verotietopankki ympäri vuorokauden.

Veronmaksajat Puolenpitoa

Liity Veronmaksajien jäseneksi. Vain 35 € vuodessa + 8 € liittymismaksu!