Vero2020 – suosikkitapahtuma uudistuu

09.12.2019  |  Ajankohtaista liitosta

Suomen suurin yksityistalouden tapahtuma Vero2020 muuttaa ensi keväänä muotoaan uuden vuosikymmenen kunniaksi.

Veronmaksajain Keskusliitto siirtää jokavuotisen päätapahtumansa Helsingin ytimeen Finlandia-taloon. Samalla se viedään läpi yhdessä päivässä keskiviikkona 18. maaliskuuta.    

Luvassa on kuitenkin sama rautaisannos verotuksen ja oman talouden hallintaa kuin aiemminkin. Veronmaksajien viestintäjohtajan Antti Oksasen mukaan Vero2020 on entistä sisältövetoisempi.

”Pääpaino on ehdottomasti ohjelmassa, jota pyöritetään kolmessa salissa aamusta iltaan. Mukana ovat jäsentemme suosikkiaiheet veropolitiikan isosta kuvasta sijoittamisen ja asumisen trendeihin.”

Luentojen lisäksi vieraat voivat kokoontua vapaamuotoisemmin isossa aulatilassa, jonka ohjelmasta vastaa Taloustaito. Siellä voit seurata lehdestä tuttujen asiantuntijoiden keskusteluja Taloustaito-lavalla ja nauttia samalla tapahtumakahvilan tarjoilusta.

Erillistä näyttelyaluetta ei tapahtumaan enää rakenneta. Veronmaksajien verojuristit päivystävät tuttuun tapaan omassa tilassaan, jossa vieraat saavat henkilökohtaista veroneuvontaa.

Vero-tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa jo vuonna 1998. Se laajeni nopeasti valtakunnallisesta jäsentapahtumasta vero- ja talouspoliittisen keskustelun keskeiseksi foorumiksi niin poliittisille päättäjille kuin mediallekin.  

Oksasen mielestä yli 20 vuoden jälkeen oli hyvin luontevaa uudistaa tapahtuman sisältökonsepti ja ulkoinen ilme.

”Historiatiedon valossa meillä on vahva näkemys siitä, mikä taloudessa ja verotuksessa kiinnostaa. Nyt haluamme tarjota tämän tiedon entistä selkeämmässä ja tiiviimmässä paketissa.” 

VERO2020 Tarkkaile Vero2020-tiedotusta Taloustaidossa ja Veronmaksajien verkkosivuilla. Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa. Yleisömäärä on rajattu, joten kannattaa toimia ripeästi. 

Tulosta

Haluatko lisää hyötytietoa arjen talousasioista?

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.