Saatko veronpalautusta joulukuussa? Ilmoita tilinumerosi verottajalle Omaverossa

15.10.2018  |  Uutiset

Veronpalautukset verovuodelta 2017 maksetaan pankkitileille 11. joulukuuta. Jos tilinumerosi ei ole Verohallinnon tiedoissa, saat veronpalautuksen myöhemmin joulukuussa maksuosoituksena.

Tarkista esitäytetystä veroilmoituksesta tai verotuspäätöksestä, että tilinumerosi on merkitty siihen oikein. Jos tilinumerossa on virhe tai se on muuttunut tai jos et ole vielä antanut tilinumeroasi verottajalle, ilmoita tilinumerosi Omaverossa 11.11.2018 mennessä, jotta saat veronpalautuksen tilillesi 11. joulukuuta.

Pienin palautettava veronpalautus on 5 euroa.

Jos et ilmoita tilinumeroasi Verohallinnolle, Verohallinto maksaa veronpalautuksen maksuosoituksena OP:n välityksellä 19.12.2018 alkaen.

Maksuosoituksen lunastaminen on maksullista. Osuuspankit perivät lunastuksesta palveluhinnastonsa mukaisen maksun. Koska lunastus on maksullinen, Verohallinto ei maksa alle 15 euron palautuksia maksuosoituksina muutoin kuin asiakkaan pyynnöstä.

Lisätietoa veronpalautuksesta

Verohallinnon verkkopalvelut ovat pääosin pois käytöstä 30.10.–8.11. Esimerkiksi Omavero-palvelu sulkeutuu torstaina 1.11. klo 15.30 ja avautuu perjantaina 9.11. klo 9. Lisätietoa rajoitetusta palvelusta

Minna Petäinen

Tulosta

Haluatko lisää hyötytietoa arjen talousasioista?

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.