Perustietoa Vero2017-tapahtumasta

Vero2017 Helsingissä 14.-15.3.

Veronmaksajain Keskusliitto järjestää talouden, sijoittamisen ja verotuksen Vero2017-suurtapahtuman Helsingissä tiistaina 14.3. ja keskiviikkona 15.3.2017.

Tapahtumapaikka on Marina Congress Center Katajanokalla osoitteessa Katajanokanlaituri 6. Tapahtuma on avoinna tiistaina 14.3. klo 9 - 18 ja keskiviikkona 15.3. klo 9 - 17.

Tapahtuman pohjakartta (pdf)

Verotapahtuman osastoja ja kävijöitä

Vero2017:n aihepiirejä ovat mm. osake- ja rahastosijoittaminen, verotus, asuminen sekä kodin ja yrityksen talousasiat. Tapahtuma koostuu asiantuntijaluennoista, tietoiskuista, paneelikeskusteluista sekä näyttelystä.

Sisäänpääsy

Sisään pääsee omilla yhteystiedoilla täytetyllä kutsukortilla tai pääsylipulla tai maksamalla sisäänpääsymaksun, joka sisältää Veronmaksajien jäsenmaksun vuodeksi.

Veronmaksajien jäsenet saavat kahden hengen kutsun Vero2017-tapahtumaan helmikuun Taloustaito-lehden välissä. Yhteystiedoilla täytetty kutsu toimii pääsylippuna.

Voit myös ilmoittua verkossa ja tulostaa pääsylipun. Verkkoilmoittautuminen avataan alkuvuodesta 2017.

Kulkuyhteydet

Marina Congress Centerin osoite on Katajanokanlaituri 6. Kongressikeskus sijaitsee Helsingin keskustan alueella noin 700 metriä Kauppatorilta. 

Raitiovaunut 4 ja 5 kulkevat Katajanokalle. Nelosen pysäkki on mm. Sokoksen ja Stockmannin tavaratalon edessä ja vitosen pysäkki mm. rautatieaseman edessä. 

Katajanokalla on rajoitetusti pysäköintitilaa.

Tulosta

Haluatko lisää hyötytietoa taloudesta?

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.