Verotapahtuma uudistuu

Veronmaksajain Keskusliiton vuotuinen päätapahtuma Vero2020 uudistuu. Keskiviikkona 18. maaliskuuta 2020 järjestettävä tapahtuma siirtyy Finlandia-taloon ja muuttuu yksipäiväiseksi.

Ohjelmassa on tuttuun tapaan rautaisannos verotukseen ja oman talouden hallintaan liittyvää asiaa. Mukana ovat esimerkiksi suosikkiaiheet veropolitiikan isosta kuvasta sijoittamisen ja asumisen trendeihin.

Ovet Finlandia-talon kongressisiivessä aukeavat kello 9, ja varsinainen ohjelma alkaa kello 10. Ohjelmaa on neljässä salissa iltakuuteen asti.

Luentojen lisäksi vieraat voivat kokoontua vapaamuotoisemmin isossa aulatilassa, jonka ohjelmasta vastaa Taloustaito. Toisen kerroksen aulassa voi seurata lehdestä tuttujen asiantuntijoiden keskusteluja Taloustaito-lavalla ja nauttia tapahtumakahvilan tarjoilusta.

Veronmaksajien verojuristit päivystävät tuttuun tapaan omassa tilassaan, jossa vieraat saavat henkilökohtaista veroneuvontaa. Erillistä näyttelyaluetta tapahtumaan ei rakenneta.

Keskustele tapahtumasta sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #vero2020.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Vero2020-tapahtumaan tästä.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin, joka toimii pääsylippuna.

Jos et voi ilmoittautua netissä, soita 03010 5511 (pvm/mpm, klo 9–16).

Jäsenille ei enää lähetetä paperisia kutsuja.

Huomaa, tapahtumaan pääsevät sisälle vain ennakkoon ilmoittautuneet.

Osta tästä etukäteen lounas tai kahvi, niin säästät aikaa ja rahaa. Etukäteen ostettuna lounas maksaa 14 € (paikan päällä 16 €).

Kulkuyhteydet

Aivan ydinkeskustan tuntumassa sijaitsevalle Finlandia-talolle on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Aivan talon edessä on raitiolinjojen 4 ja 10 pysäkki, ja rautatieasemalta sekä linja-autoasemalta on alle kilometrin kävelymatka. Oman auton voi pysäköidä Q-Park Finlandian halliin

Lisää tietoa Finlandia-talon kulkuyhteyksistä

Tulosta