Verotapahtuma uudistuu

Veronmaksajain Keskusliiton vuotuinen päätapahtuma Vero2020 uudistuu. Keskiviikkona 18. maaliskuuta 2020 järjestettävä tapahtuma siirtyy Finlandia-taloon ja muuttuu yksipäiväiseksi.

Ohjelmassa on tuttuun tapaan rautaisannos verotukseen ja oman talouden hallintaan liittyvää asiaa. Mukana ovat esimerkiksi suosikkiaiheet veropolitiikan isosta kuvasta sijoittamisen ja asumisen trendeihin.

Tapahtuma alkaa kello 9 ja ohjelmaa on kolmessa salissa iltaseitsemään asti.

Luentojen lisäksi vieraat voivat kokoontua vapaamuotoisemmin isossa aulatilassa, jonka ohjelmasta vastaa Taloustaito. Toisen kerroksen aulassa voi seurata lehdestä tuttujen asiantuntijoiden keskusteluja Taloustaito-lavalla ja nauttia tapahtumakahvilan tarjoilusta.

Veronmaksajien verojuristit päivystävät tuttuun tapaan omassa tilassaan, jossa vieraat saavat henkilökohtaista veroneuvontaa. Erillistä näyttelyaluetta tapahtumaan ei rakenneta.

Keskustele tapahtumasta sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #vero2020.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Vero2020-tapahtumaan tästä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin, joka toimii pääsylippuna.

Jos et voi ilmoittautua netissä, soita 03010 5511 (pvm/mpm, klo 9–16).

Jäsenille ei enää lähetetä paperisia kutsuja.

Huomaa, että tapahtumaan on rajallinen määrä paikkoja.

Kulkuyhteydet

Aivan ydinkeskustan tuntumassa sijaitsevalle Finlandia-talolle on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Aivan talon edessä on raitiolinjojen 4 ja 10 pysäkki, ja rautatieasemalta sekä linja-autoasemalta on alle kilometrin kävelymatka. Oman auton voi pysäköidä Q-Park Finlandian halliin

Lisää tietoa Finlandia-talon kulkuyhteyksistä

Tulosta

Haluatko lisää hyötytietoa taloudesta?

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.