Etusivu

Veronmaksajien Vero2017 - Talous- ja veroneuvoja tarjolla jo 20. kerran

Veronmaksajien Vero2017Veronmaksajain Keskusliitto järjestää Vero2017-tapahtuman 14. - 15. maaliskuuta 2017. Vuoden suurin talous- ja verotapahtuma pidetään edelliskerran tapaan tiistaina ja keskiviikkona. Paikkana on Marina Congress Center Helsingin Katajanokalla.

Nyt 20. kertaa järjestettävä tapahtuma keskittyy omaan talouteen ja lompakkoon liittyviin kysymyksiin. Vero2017:ssä kuulet, mistä saat turvaa ja tuottoa säästöillesi ja mikä olisi juuri sinulle sopiva sijoituskohde.

Ilmoittaudu kävijäksi

Ilmoittaudu kävijäksi ja tulosta pääsylippu

Tapahtuman ohjelma

Avajaiset
Veronmaksajien seminaarit
Koko ohjelma
"Miten turvata elintaso työuran jälkeen?" -paneeli
Sijoitusmarkkinapaneeli
Mihin suuntaan pörssi? -paneeli
Sijoituskoulu
Pörssi-ilta
Verojuristi vastaa
Taide-esineiden arviointia
Tapaa taideasiantuntija

Kumppanit

Kävijöille

Perustietoa tapahtumasta
Majoitus
Kuljetukset Tampereelta, Turusta ja Imatralta
Uutiskirje

Näytteilleasettajaksi

Tervetuloa näytteilleasettajaksi

Talouden ja verotuksen suurtapahtuma

Vero2017:ssä on tarjolla monipuolista tietoa, olitpa sitten kiinnostunut osakkeista, rahastoista, asuntosijoittamisesta tai vaikkapa taiteeseen sijoittamisesta.

Sijoitusten ja säästöjen ohella Vero2017 tarjoaa kattavan katsauksen palkansaajan, eläkeläisen, yrittäjän ja kotitalouksien verotukseen. Verotuksessa tapahtuu koko ajan muutoksia, joista on hyvä olla perillä.

Tapahtumasta saat parhaan hyödyn irti, kun käyt kuuntelemassa luentoja ja paneelikeskustelija, sisällytät ohjelmaasi kiinnostavia aihepiirejä käsitteleviä tietoiskuja sekä vierailet näytteilleasettajien omilla osastoilla.

Avajaiset 14.3. klo 10

Avajaisissa puhuvat Veronmaksajien toimitusjohtaja Teemu Lehtinen ja pääministeri Juha Sipilä, joka linjaa lähivuosien talous- ja veropolitiikkaa. Avajaiset

Teemu Lehtinen ja Juha Sipilä

Miten turvata elintaso työuran jälkeen? -paneeli 14.3. klo 17

Paneeliin osallistuvat pääekonomisti Juhana Brotherus Hypoteekkiyhdistyksestä, toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi Finanssialan Keskusliitosta, johtaja Susanna Miekk-oja Danske Bankista ja toimitusjohtaja Tommi Rytkönen Nooa Säästöpankista. Paneeli

Juhana Brotherus ja Piia-Noora Kauppi

Susanna Miekk-oja ja Tommi Rytkönen

Sijoitusmarkkinapaneeli 15.3. klo 12.45

Paneeliin osallistuvat salkunhoidon johtaja Juhani Lehtonen Mandatumista, toimitusjohtaja Tom Liljeström LähiTapiola Varainhoidosta, johtaja Inka Noramaa United Bankersista ja maajohtaja Tuomas Virtala Danske Capitalista. Paneeli

Juhani Lehtonen ja Tom Liljeström

Inka Noramaa ja Tuomas Virtala