Etusivu

Veronmaksajien Vero2018 - Mistä tuottoa ja turvaa omaan talouteen?

Vero2018 HelsingissäVeronmaksajain Keskusliitto järjestää Vero2018-tapahtuman 13. - 14. maaliskuuta 2018.

Vuoden suurin talous- ja verotapahtuma pidetään tiistaina ja keskiviikkona Marina Congress Centerissä Helsingin Katajanokalla.

Nyt 21. kertaa järjestettävä tapahtuma keskittyy omaan talouteen ja lompakkoon liittyviin kysymyksiin. Vero2018:ssa kuulet, mistä saat turvaa ja tuottoa säästöillesi ja mikä olisi juuri sinulle sopiva sijoituskohde.

Sijoitusten ja säästöjen ohella verotapahtuma tarjoaa kattavan katsauksen palkansaajan, eläkeläisen, yrittäjän ja kotitalouksien verotukseen. Verotuksessa tapahtuu koko ajan muutoksia, joista on hyvä olla perillä.

Pääministeri Juha Sipilä Vero2017-tapahtumassa

Pääministeri Juha Sipilä avasi Vero2017-tapahtuman.

Vero2018-tapahtumasta saat parhaan hyödyn irti, kun käyt kuuntelemassa luentoja ja paneelikeskustelija, sisällytät ohjelmaasi kiinnostavia aihepiirejä käsitteleviä tietoiskuja sekä vierailet kumppaneiden omilla osastoilla. 

Tervetuloa kumppaniksi!

Vero2018-tapahtumassa on tarjolla monipuolista tietoa, olitpa sitten kiinnostunut osakkeista, rahastoista, asuntosijoittamisesta tai vaikkapa taiteeseen sijoittamisesta.

Perustietoa tapahtumasta
Osastot
Tietoiskut
Hinnasto

Tilaa uutiskirje


Vero2018-tapahtuman uutiskirjeestä saat tuoreimmat tiedot tapahtuman puhujista, aikatauluista ja esityksistä. Kirje ilmestyy muutaman kerran tammi-maaliskuussa 2018. Tilaa kirje