Koulutukset

Veronmaksajat järjestää verotuksen ja kirjan­pidon koulutusta muun muassa yrityksen ja yrittäjän verotuk­sesta, yrityksen omistami­sesta ja omistus­järjes­telyistä, arvon­lisä­vero­tuksesta sekä palkka­hallinnon eri osa-alueista. Opetus­muotoina ovat webinaarit ja lähi­opetus. Veron­maksajien jäsenet saavat alennusta kaikista koulutuksista.

Veroillat

Veron­maksajat järjestää vuosittain kymmeniä vero­neuvonta­iltoja, joissa Veron­maksajien vero­juristi kertoo palkan­saajia ja eläkeläisiä kiinnostavista vero­aiheista. Eri puolella Suomea järjestettävien veroiltojen järjestelyistä vastaavat Veron­maksajien paikallis­yhdistykset. Illat ovat maksut­tomia ja avoimia kaikille aiheista kiinnostuneille.

Vero2024

Veronmaksajien vuoden pää­tapahtuma, Vero2024 järjes­tettiin keskiviikkona 13.3.2024 Pikku-Finlandiassa Helsingin Töölönlahdella. Katso tapahtuman tallenne täältä.

Veronmaksajien oppaat

Sähkön verotus

Minkälaisia verovähennyksiä kotitalous voi saada sähkökuluista? Miten löytää omalle kukkarolle sopiva sähkösopimus?

Lataa opas

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys keventää kuluja, kun hankkii palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Kerromme, miten saat vähennyksestä parhaan hyödyn.

Lataa opas

Parisuhteen rahat

Miten omaisuus jaetaan, jos avio- tai avoliitto päättyy eroon? Onko molempien puolisoiden talous turvattu? Voiko omaisuuden siirroista tulla veroseuraamuksia?

Lataa opas

Kirjat

Veronmaksajien jäsenenä saat tuotteet jäsenhinnalla, kun kirjaudut sisään jäsenpalveluun. 

Taloustaito ja TaxFax

Veronmaksajien oppaat

Veronmaksajien oppaat ovat tiiviitä tietopaketteja käytännöllisistä aiheista kuten kotitalousvähennys, parisuhteen rahat ja yhtiömuodon valinta. Oppaan lataaminen on maksutonta.

Tilaa maksuton Veroviikko

Tilaamalla Veroviikko-uutiskirjeen annat Veronmaksajain Keskusliitolle luvan lähettää sinulle tietoja omista tuotteistaan ja palveluistaan. Lisätietoja: Veronmaksajien tietosuojaseloste

Veronmaksajat Puolenpitoa

Liity Veronmaksajien jäseneksi. Vain 35 € vuodessa + 8 € liittymismaksu!