Koulutukset

Veronmaksajat järjestää verotuksen ja kirjan­pidon koulutusta muun muassa yrityksen ja yrittäjän verotuk­sesta, yrityksen omistami­sesta ja omistus­järjes­telyistä, arvon­lisä­vero­tuksesta sekä palkka­hallinnon eri osa-alueista. Opetus­muotoina ovat webinaarit ja lähi­opetus. Veron­maksajien jäsenet saavat alennusta kaikista koulutuksista.

Veroillat

Veron­maksajat järjestää vuosittain kymmeniä vero­neuvonta­iltoja, joissa Veron­maksajien vero­juristi kertoo palkan­saajia ja eläkeläisiä kiinnostavista vero­aiheista. Eri puolella Suomea järjestettävien veroiltojen järjestelyistä vastaavat Veron­maksajien paikallis­yhdistykset. Illat ovat maksut­tomia ja avoimia kaikille aiheista kiinnostuneille.

Vero2023

Veronmaksajien vuoden pää­tapahtuma, Vero2023 järjes­tettiin 15.3.2023 Pikku-Finlandiassa Helsingin Töölönlahdella ja verkossa.

Katso tapahtuman esityksiä

Veronmaksajien oppaat

Sähkön verotus -opas

Minkälaisia verovähennyksiä kotitalous voi saada sähkökuluista? Miten löytää omalle kukkarolle sopiva sähkösopimus?

Lataa opas

Kotitalousvähennys-opas

Vuonna 2022 alkavan kokeilun aikana on mahdollista saada korotettua kotitalousvähennystä hoiva- ja kotipalveluista sekä lämmitystapamuutoksista. Asiantuntijamme neuvovat, miten saat vähennyksestä parhaan hyödyn.

Lataa opas

Parisuhteen rahat -opas

Miten omaisuus jaetaan, jos avio- tai avoliitto päättyy eroon? Onko molempien puolisoiden talous turvattu? Voiko omaisuuden siirroista tulla veroseuraamuksia? Joudutaanko yritys myymään tai pilkkomaan eron takia?

Lataa opas

Kirjat

Veronmaksajien jäsenenä saat tuotteet jäsenhinnalla, kun kirjaudut sisään jäsenpalveluun. 

Taloustaito ja TaxFax

Veronmaksajien oppaat

Veronmaksajien oppaat ovat tiiviitä tietopaketteja käytännöllisistä aiheista kuten kotitalousvähennys, parisuhteen rahat ja yhtiömuodon valinta. Oppaan lataaminen on maksutonta.

Kaikki oppaat

Tilaa maksuton Veroviikko

Tilaamalla Veroviikko-uutiskirjeen annat Veronmaksajain Keskusliitolle luvan lähettää sinulle tietoja omista tuotteistaan ja palveluistaan. Lisätietoja: Veronmaksajien tietosuojaseloste

Veronmaksajat Puolenpitoa
Veronmaksajain Keskusliitto
Kalevankatu 4, 00100 Helsinki