2.5.2011

Kalevi Kivistö, Timo Lindholm ja Risto Walden Veronmaksajien hallitukseen

Ministeri Kalevi Kivistö on valittu Veronmaksajain Keskusliiton hallituksen jäseneksi liiton vuosikokouksessa 2.5.2011. Kivistö toimii Eläkeläiset ry:n sekä Eläkeläisliittojen etujärjestön EETU:n puheenjohtajana. Kivistö on aiemmin toiminut muun muassa opetusministerinä ja kulttuuriministerinä vuosina 1975–1982 sekä SKDL:n puheenjohtajana vuosina 1979–1985.

Veronmaksajien hallitukseen valittiin uusina jäseninä myös Timo Lindholm ja Risto Walden. Timo Lindholm työskentelee johtajana Suomen Yrittäjissä. Hänet on nimitetty varatoimitusjohtajaksi 1.6. alkaen. Aiemmin Lindholm on toiminut muun muassa OP-Pohjola-ryhmän pääekonomistina. Risto Walden toimii vero- ja taloushallinnon konsultointi- ja koulutuspalveluja tuottavana yrittäjänä, ja hän on julkaissut useita veroaiheisia kirjoja.

Veronmaksajain Keskusliitto on kansalaisten ja yhteisöjen riippumaton järjestö, jolla on 232 000 jäsentä. Järjestön tavoitteena on kohtuullinen ja oikeudenmukainen verotus, ja se neuvoo suomalaisia kaikissa verotukseen liittyvissä asioissa.

Liiton toimintaa johtaa 12-jäseninen hallitus, jossa uusien jäsenten ohella jatkavat varatuomari Kirsti Auranen Ernst & Young Oy:stä, tutkija ja yrittäjä Taija Härkki, johtaja Eeva-Liisa Inkeroinen Elinkeinoelämän keskusliitto EK:sta, johtaja Arto Kuusiola SAK:sta, KHT Seppo Laine, tutkimusjohtaja Reija Lilja Palkansaajien tutkimuslaitoksesta, toiminnanjohtaja Salla Luomanmäki Akavan Erityisalat ry:stä, varatoimitusjohtaja Pauli K. Mattila Keskuskauppakamarista ja johtaja Timo Sipilä MTK:sta.

Lisätiedot:
toimitusjohtaja Teemu Lehtinen, (09) 6188 7300, 0400 414 652

Tulosta sivu
Veronmaksajat Puolenpitoa

Liity Veronmaksajien jäseneksi. Vain 33 € vuodessa + 8 € liittymismaksu!