Veronmaksajat.fi uudistui – anna palautetta »

28.3.2017

Antti Oksanen Veronmaksajien viestintäjohtajaksi

Veronmaksajain Keskusliiton viestintäjohtajaksi on nimitetty valtiotieteiden maisteri Antti Oksanen, 48. Hän aloittaa tehtävässä 1. kesäkuuta. 

Oksanen siirtyy Veronmaksajiin Yleisradiosta taloustoimituksen esimiehen tehtävästä. Hän on aiemmin toiminut pitkällä mediaurallaan muun muassa Talentumin lehtien digijulkaisujen sisältöjohtajana sekä Tietoviikko- ja MikroPC-lehtien päätoimittajana. Hänellä on kokemusta myös yritysviestinnästä sekä edunvalvontatehtävistä Amerikkalaisen kauppakamarin johtajana. 

Oksanen tulee vastaamaan Veronmaksajien viestinnästä ja hänen tärkein tehtävänsä on toimia pohjoismaiden suurimman talousaikakauslehden Taloustaidon päätoimittajana. Taloustaidon nykyinen päätoimittaja Antti Marttinen on jäämässä loppukesästä eläkkeelle. 

-  Olen todella tyytyväinen, että saamme Antti Oksasen kaltaisen kokeneen ja monipuolisen osaajan kehittämään Taloustaitoa, verkkopalveluitamme ja viestintäämme, jotta pystymme jatkossakin parhaiten hyödyntämään alati digitalisoituvan mediaympäristön meille tarjoamat mahdollisuudet, toteaa Veronmaksajien toimitusjohtaja Teemu Lehtinen

-  On etuoikeus päästä johtamaan ja kehittämään Taloustaitoa, jolla on jo valmiiksi ainutlaatuisen laaja ja sitoutunut lukijakunta. Näen suuria mahdollisuuksia Veronmaksajien vahvojen asiantuntijasisältöjen jatkuvassa jalostamisessa niin jäsenten kuin muidenkin yleisöjen käyttöön, Antti Oksanen sanoo.

Lisätiedot:
toimitusjohtaja Teemu Lehtinen, p. 0400 414 652
viestintäjohtaja (1.6. alk.) Antti Oksanen, p. 045 857 8178

Tulosta sivu
Veronmaksajain Keskusliitto
Kalevankatu 4, 00100 Helsinki