Kotitalousvähennys ja palkanmaksu 31.8.2017

Kuka saa kotitalousvähennyksen kesämökin kattoremontista?

Luovutimme vaimoni kanssa kesämökin lapsillemme. Mökin hallintaoikeus on yksin minulla kuolemaani asti. Teetimme mökillä kattoremontin, jossa työn osuus oli noin 8 000 euroa. Saako myös vaimoni kotitalousvähennyksen, vaikka hänellä ei hallintaoikeutta mökkiin?

Lue loput artikkelista liittymällä jäseneksi!

Tämän ja yli 2000 muuta veroneuvoa sekä kaikki muut jäsenetumme saat heti käyttöösi liittymällä Veronmaksajien jäseneksi.
Rekisteröitymällä pääset heti lukemaan viisi sivua. Jos olet jo jäsen, kirjaudu sisään tästä »
Membership illustration

Sinua saattaisi kiinnostaa

Kotitalousvähennys ja työn tekemispaikka

Kotitalousvähennyksen saa kunnossapito- ja perusparannustyöstä, tavanomaisesta kotitalous-, hoiva- tai hoitotyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista, jotka tehdään: henkilön itsensä, hänen tai hänen puolisonsa tai edesmenneen puolisonsa vanhempien, iso-, otto- tai kasvattivanhem...

Lue lisää

Tuet ja kotitalousvähennys

Kotitalousvähennystä ei myönnetä, jos samaan työsuoritukseen on saatu omaishoidon tukea lasten kotihoidon tai yksityisen hoidon tukea kunnan myöntämä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluseteli palkkatukea.

Lue lisää

Sähkövähennys

Voit saada sähkövähennyksen verotuksessa siltä osin, kun sähkölaskusi ylittää 2 000 euroa ja on enintään 6 000 euroa. Saat silloin kotitalousvähennyksenä vähentää 60 prosenttia 2 000 euroa ylittävistä kustannuksista. Vähennys on määräaikainen 1.1.-30.4.2023 välisenä aikana.

Lue lisää

Veronmaksajat Puolenpitoa
Veronmaksajain Keskusliitto
Kalevankatu 4, 00100 Helsinki