17.2.2022

E-kirjojen tilaus- ja toimitusohjeet

Nämä ohjeet koskevat Veronmaksajien verkkokaupasta tilattavia e-kirjoja.

E-kirjojen tilaaminen

E-kirja on verkosta ladattava sähköinen kirja, jonka voi ostaa omakseen kuten paperikirjankin. Tarvitset lukemiseen soveltuvan laitteen (tietokone, tabletti tai puhelin) sekä lukuohjelman

E-kirjan lukeminen useammalla eri laitteella edellyttää Adobe ID -tunnusta.

Huom! Jos tilaat e-kirjan ensimmäistä kertaa, toimi näin:

  1. Luo Adobe ID -tunnus. Jos sinulla on jo Adobe ID, älä luo uutta tunnusta.
  2. Asenna lukuohjelma laitteelle.
  3. Valtuuta (authorize) lukuohjelma Adobe ID -tunnuksellasi. 
  4. Osta kirja ja klikkaa saamaasi linkkiä. Kirja avautuu lukuohjelmassa. 
  5. Kuulostaako hankalalta? Voit kokeilla lukuohjelman toimivuutta lataamalla ilmaisen testikirjan

Usein kysyttyjä kysymyksiä e-kirjoista (Ellibs e-kirjakauppa)

Muiden tuotteiden tilausohjeet

 

E-kirjojen toimitusehdot

Hinnat

Veronmaksajain Keskusliiton omistaman Verotieto Oy:n verkkokaupassa ovat näkyvissä normaali hinta ja jäsenhinta. Jäsenhinnalla tuotteita voivat tilata Veronmaksajain Keskusliiton jäsenet. Jäsenhinnalla tilaaminen edellyttää jäsenpalvelun käyttäjäksi rekisteröitymistä ja verkkokauppaan kirjautumista käyttäjätunnuksilla.

Verotieto Oy pidättää oikeuden korjata hintoja, jos ne näkyvät virheellisesti teknisistä syistä. Jos hintakorjaus koskee tehtyä tilausta, muutos vahvistetaan asiakkaalle ennen tilauksen käsittelyä. Verkkokaupasta tilattavien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron lukuun ottamatta TaxFaxia.

Maksutavat

Verkkokaupassa on käytössä Paytrailin maksupalvelu ja maksutapoina toimivat verkkopankkimaksut, mobiilimaksut, pankki- ja luottokortit sekä lasku.

Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

MobiilimaksaminenMobilePay, Pivo ja Siirto

Korttimaksaminen: Visa ja Mastercard

Lasku- ja osamaksupalvelut: OP Lasku

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Tilausvahvistukset

Hyväksyttyään tilauksen asiakas saa näytölleen tilausvahvistuksen. Asiakas saa lisäksi sähköpostiinsa ilmoituksen tilauksen käsittelyyn ottamisesta, jos asiakas on ilmoittanut sähköpostiosoitteen tilaajatiedoissa.

Toimitus

Jos tilaus sisältää useampia eri tuotteita tai tuotteiden saatavuudessa on eroja, Verotieto Oy saattaa postittaa tilatut tuotteet useammassa erässä.  

Toimitustavat

E-kirjat: E-kirjan tilauksen jälkeen saat näkyviin latauslipukkeen e-kirjan lataamista varten.

Toimitus ulkomaille: Verkkokaupasta ei myydä eikä toimiteta tuotteita ulkomaille.

Toimituskulut

E-kirjoissa ei ole toimituskuluja. 

Palautusoikeus ja tilauksen peruutus

E-kirjoja ei voi peruuttaa tai palauttaa. 

Verotieto Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. 

Reklamaatiot

Kaikki toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydetään tekemään neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta Verotieto Oy:n asiakaspalveluun (Kalevankatu 4, 00100 Helsinki, puh. 09 618 871, sähköposti: jasenrek@veronmaksajat.fi) Virheellinen tuote korvataan pääsääntöisesti toimittamalla virheetön tuote tilalle. Mikäli tämä ei ole mahdollista, kyseeseen voi tulla hinnan alennus tai kaupan purku.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Muuta 

Verotieto Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä, eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Verotieto Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan ilmoituksetta. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Verotieto Oy:n ja asiakkaan välistä sopimusta koskevat mahdolliset riita-asiat, mikäli niistä ei päästä sopimukseen, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Tulosta sivu

Sinua saattaisi kiinnostaa

Veronmaksajat Puolenpitoa
Veronmaksajain Keskusliitto
Kalevankatu 4, 00100 Helsinki