Toimeksianto

Tällä sivulla olevalla lomakkeella voit ottaa yhteyttä, kun haluat teettää Veronmaksajien verojuristilla verotukseen liittyvän toimeksiannon.

Kirjoita lomakkeeseen yhteystietosi ja lyhyt kuvaus asiasta, johon tarvitset apua. Yhteystietona paras on puhelinnumero. Kerro myös, milloin toivot verojuristimme soittavan. Vastaamme viikon kuluessa.

Otamme vastaan ensisijaisesti jäsenten verotukseen liittyviä toimeksiantoja, kuten verovalitusten, ennakkoratkaisuhakemusten ja vastaavien asiakirjojen laatimisia.

Laadimme myös perintö- ja lahjaverosuunnitteluun liittyvät asiakirjat, kuten testamentit, lahjakirjat, avioehdot ja muut sopimukset samoin kuin perukirjat ja perinnönjakosopimukset. Emme hoida riita- tai rikosasioita.

Toimeksianto on maksullista palvelua. Hinta liiton jäsenille on 230 €/tunti (sisältää alv:n). Muille hintaan lisätään 20 prosenttia. Valitettavasti emme voi ottaa vastaan kaikkia tarjottuja toimeksiantoja.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä Kilpailu- ja kuluttajaviraston kuluttajaneuvontaan (kuluttajaneuvonta.fi).

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Veronmaksajat Puolenpitoa

Liity Veronmaksajien jäseneksi. Vain 33 € vuodessa + 8 € liittymismaksu!