Veronmaksajat.fi uudistui – anna palautetta »

Toimeksianto

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, kun haluat teettää Veronmaksajien verojuristilla verotukseen liittyvän toimeksiannon.

Kirjoita lomakkeeseen yhteystietosi ja lyhyt kuvaus asiasta, johon tarvitset apua. Yhteystietona paras on puhelinnumero. Kerro myös, milloin toivot verojuristimme soittavan. Vastaamme viikon kuluessa.

Otamme vastaan ensisijaisesti jäsenten verotukseen liittyviä toimeksiantoja, kuten verovalitusten, ennakkoratkaisuhakemusten ja vastaavien asiakirjojen laatimisia. Laadimme myös perintö- ja lahjaverosuunnitteluun liittyvät asiakirjat, kuten testamentit, lahjakirjat, avioehdot ja muut sopimukset. Emme hoida riita- tai rikosasioita.

Toimeksianto on maksullista palvelua. Hinta liiton jäsenille on 230 €/tunti (sisältää alv:n). Valitettavasti emme voi ottaa vastaan kaikkia tarjottuja toimeksiantoja.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä Kilpailu- ja kuluttajaviraston kuluttajaneuvontaan (kuluttajaneuvonta.fi).

Veronmaksajain Keskusliitto
Kalevankatu 4, 00100 Helsinki