Verojuristi vastaa

Veronmaksajien verojuristit vastaavat joka viikko jäsenten netissä lähettämiin kysymyksiin. Vastaukset julkaistaan torstaisin tällä sivustolla ja osa vastauksista myöhemmin myös Taloustaito-lehdessä.

Verojuristille lähetetyistä kysymyksistä valitaan viikoittain vastattavaksi kolme (ja kesällä kaksi). Vastaukset ovat kaikkien luettavissa Veroneuvonta-sivuillamme. Katso tuoreimmat vastaukset tästä

Kysymyksiä voi lähettää alla olevalla lomakkeella. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Valitettavasti emme pysty vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Emme myöskään vastaa kysymyksiin henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Jos kysymykseesi ei ole julkaistu vastausta parin viikon sisällä, sitä ei ole valittu vastattavien joukkoon. Loma-aikaan vastausaika saattaa venyä.

Katso aiemmat vastaukset tästä

Oletko Veronmaksajien jäsen? Jäsenten kysymyksillä on etusija *
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Henkilökohtaista palvelua puhelimitse

Jos haluat henkilökohtaista palvelua, ja olet Veronmaksajien jäsen, soita arkisin klo 9–14 numeroon 03010 5510. Heinäkuussa neuvonta-aika on arkisin klo 9–12.

Veroneuvonta on jäsenille maksutonta. Puhelusta maksat vain oman liittymäsi mukaisen normaalin paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun.

Jos et ole Veronmaksajien jäsen, saat veroneuvontaa numerosta 0600 1 7100 (2,04 €/min + pvm).

Tilaa maksuton Veroviikko

Tilaamalla Veroviikko-uutiskirjeen annat Veronmaksajain Keskusliitolle luvan lähettää sinulle tietoja omista tuotteistaan ja palveluistaan. Lisätietoja: Veronmaksajien tietosuojaseloste

Veronmaksajat Puolenpitoa
Veronmaksajain Keskusliitto
Kalevankatu 4, 00100 Helsinki