Veronmaksajien jäsenenä

Veronmaksajain Keskusliitto (Veronmaksajat) on kotitalouksien, yritysten ja yhteisöjen riippumaton järjestö. Liiton tavoitteena on kohtuullinen ja oikeudenmukainen verotus, ja se neuvoo suomalaisia kaikissa verotukseen liittyvissä asioissa.

Veronmaksajat tarjoaa jäsenilleen monipuolista palvelua. Liiton 15 verojuristia antavat puhelimitse henkilökohtaista veroneuvontaa. Yritysjäsenet voivat esittää myös oman yrityksensä verotusta koskevia kysymyksiä.

Kaikki liiton jäsenet saavat jäsenetuna Taloustaidon, joka on Pohjoismaiden suurin talousaikakauslehti. 

Yritysjäsenet saavat vuosittain postitse Yrityksen verotietopaketin, joka on kattava opas yritystoimintaan liittyvästä verotuksesta. 

Verkkosivuilla veronmaksajat.fi on tarjolla kaikille suomalaisille ajankohtaista vero- ja taloustietoa. Liiton jäsenet voivat lisäksi hyödyntää jäsenosiota, josta voi hakea yksityiskohtaisempaa tietoa verotuksesta sekä vastauksia omiin veropulmiin. 

Henkilöjäsenmaksu

Henkilöjäsenmaksu vuodelle 2019 on 27 euroa. Lisäksi on kertaluontoinen 8 euron liittymismaksu. 

Kahden vuoden henkilöjäsenmaksu on 54 euroa ja liittymismaksu 6 euroa.

Liity henkilöjäseneksi

Yritysjäsenmaksu

Yritysjäsenmaksu on porrastettu yrityksen koon mukaan:

  • 0–9 henkilöä: 61 €
  • 1049 henkilöä: 122 €
  • 5099 henkilöä: 183 €
  • yli 100 henkilöä: 244 €

Lisäksi yritykset maksavat 16 euron kertaluontoisen liittymismaksun.

Liity yritysjäseneksi

Lahjakortti

Lahjoita jäsenyys Veronmaksajissa! Verkkosivuillamme voi tilata lahjakortin, joka kattaa kahden kalenterivuoden jäsenyyden. Jäsenyys astuu voimaan siitä hetkestä kun lahjakortin saaja on aktivoinut jäsenyytensä verkkosivuillamme tai puhelimitse.  
Tilaa lahjakortti

Jäsenasioiden hoito

Omia osoite-, puhelin- ja markkinointitietojasi pääset katsomaan ja muokkaamaan Omat tiedot -osiossa. Osio edellyttää kirjautumista jäsenpalveluun.

Omat tiedot

Muita jäsenyyteesi liittyviä tietoja voit kysyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jasenrek@veronmaksajat.fi tai soittamalla jäsenpalveluun arkisin klo 9 -16, puh. 03010 5511 (pvm/mpm).

Jäsenyyden voit päättää täyttämällä eroamislomakkeen. Lomakkeen täyttö edellyttää kirjautumista jäsenpalveluun. Liiton sääntöjen mukaisesti jäsenmaksu tulee suorittaa erovuodelta. Uuden jäsenyyden voi peruuttaa veloituksetta 14 päivän kuluessa.
Eroamislomake

Veronmaksajat tai sen lukuun toimivat alihankkijat saattavat taltioida puheluita palvelu- tai myyntitapahtumien todentamiseksi ja osapuolten oikeuksien toteuttamiseksi. Taltioita voidaan käyttää myös koulutustarkoituksiin sekä toiminnan laadun valvomiseksi ja kehittämiseksi lainsäädännön puitteissa. Taltiota käsittelevät vain erikseen nimetyt henkilöt, joiden työtehtäviin se kuuluu.

Tulosta

Haluatko lisää hyötytietoa taloudesta?

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.