Kauppakamari / Helsingin Kamari Oy  

Kauppakamari julkaisee sekä sähköisiä että painettuja tuotteita käytännön työn tueksi. Laajan kirjatuotannon lisäksi Kauppakamari julkaisee Kauppakamaritieto-verkkopalveluja ja päivitettäviä kansioita henkilöstö-, talous- ja palkkahallinnosta, yhtiöoikeudesta, ulkomaankaupasta ja markkinointijuridiikasta. Veronmaksajien jäsenenä saat tuotteet 20 prosenttia normaalihintaa edullisemmin.

Veronmaksajien jäsenenä saat alennusta Kauppakamarin tuotteista.

Ammattikirjasto

Ammattikirjasto on KauppakamariTieto-palvelun osa, josta voit lukea Kauppakamarin julkaisemia kirjoja tietokoneella, tabletilla tai kännykällä. Tutustu palveluun osoitteessa ammattikirjasto.fi. Valittavanasi on neljä kokoelmaa; Johtaminen, Juridiikka, Talous ja Työsuhde. Kokoelmia täydennetään uusilla kirjoilla sitä mukaa, kun niitä ilmestyy.

Sähköisen ammattikirjaston etuja:

 • Ammattikirjasto on aina mukanasi, kotona ja työpaikalla.
 • Tieto on helppo löytää isostakin määrästä kirjoja.
 • Tekstilainaukset ja -viittaukset onnistuvat helposti.
 • Voit olla varma, että käytössäsi on aina kirjan uusin painos.
 • Kokoelmia päivitetään uutuuskirjoilla.
 • Palvelun laajuus ja sisällöt mukautuvat tarpeesi mukaan.

Talous ja verotus

Talous ja verotus -aihealueen tuotteita ovat

 • kirjanpitotyön keskeisimpiä asioita käsittelevä Kirjanpito,
 • kattavasti tietoa arvonlisäverotuksesta sisältävä Alv,
 • yritystoiminnan verotusta koskevia kysymyksiä käsittelevä Vero,
 • yritystoiminnan keskeisimmät verosäädökset sisältävä Yrityksen verolait sekä
 • osakeyhtiön juoksevan hallinnon hoitamisesta vastaaville tarkoitettu Yhtiöoikeus.

Ulkomaankauppa

Tuotepaketti sisältää kaksi tuotetta:

Ulkomaankaupan perustieto ja asiakirjat sekä Ulkomaankaupan kuljetus, huolinta ja tullaus

Sarjan tuotteet sisältävät tietoa ulkomaankaupan tietolähteistä, juridiikasta, verotuksesta, maksutavoista, kuljetuksesta, huolinnasta ja yhteisökauppaan liittyvistä asioista.

Työsuhde, palkka ja HR

Aihealueen tuotteita ovat

PalkanlaskentaTyösuhdeasiat ja Työpaikan lait.

Palkanlaskenta-verkkopalvelu sisältää kokonaisuudet mm. palkanmaksusta, ulkomaantyöstä, ylityökorvauksista ja sairauspoissaoloista. Työsuhdeasioihin on koottu palkkahallinnon osalta tarpeellista tietoa työsuhteen eri tilanteista. Työpaikan lait -palvelu sisältää työpaikalla lain, asetuksen tai päätöksen mukaan nähtävänä pidettävän lainsäädännön sekä useita muita työsuhteisiin ja työympäristöön liittyviä säädöksiä.

Saatavana on lisäksi Työsuhteen malliasiakirjat cd-rom, jossa on lähes 40 malliasiakirjaa sekä suomeksi että englanniksi.

Markkinointi

Markkinointijuridiikka auttaa selvittämään, mikä on hyvän tavan ja lain mukaista markkinointia, miten tekijänoikeudet ja tavaramerkit on huomioitava markkinointiviestinnässä ja mitä seuraamuksia markkinointilainsäädännön rikkomisesta on olemassa. Tuote on saatavana sekä verkkopalveluna että vuosittain päivitettävänä kirjana. Molemmat ovat kestotilaustuotteita.

Valitse verkkopalvelu tai kansio ja verkkopalvelu!

Kauppakamaritieto-tuotteet ovat selkeitä ja käytännönläheisiä. Tieto on koottu käyttäjäystävälliseen muotoon sisältäen runsaasti käytännön esimerkkejä. Verkkopalvelu on aina ajan tasalla ja asiamuutoksista tiedotetaan tilaajille uutiskirjeellä 2–4 kertaa vuodessa.

Painetun kansion tilaajat saavat muuttuneet tiedot päivityspostina suoraan työpöydälleen. Kansioita päivitetään 2–4 kertaa vuodessa.

Kirjoittajat ja päivityksistä vastaavat ovat alansa huippuasiantuntijoita. Kansioiden tilaajilla on käyttöoikeus myös verkkopalveluun. Uuden painetun kansion hinta sisältää ensimmäisen vuoden päivityksen.

Tilaa maksuton koekäyttötunnus tästä!

Samoilla tunnuksilla pääset tutustumaan myös Ammattikirjastoon.

Mikäli verkkopalvelulla on useita käyttäjiä, kannattaa yrityksen käyttöön hankkia yrityslisenssi. Lisätiedot ja tilaukset: kustannus (at) helsinki.chamber.fi tai puh. (09) 2286 0360.

Uuden painetun kansion hinta sisältää ensimmäisen vuoden päivityksen ja verkkopalvelun käyttöoikeuden. Kansiot tilataan kestotilauksena. Hintoihin lisätään toimitusmaksu.

Kauppakamarin kirjat -20%

Kauppakamari julkaisee käytännönläheisiä kirjoja muun muassa talous- ja henkilöstöhallinnon aiheista. Veronmaksajien jäsenet saavat myös Kauppakamarin julkaisemista kirjoista 20 prosentin alennuksen (lasketaan normaalihinnasta).

Lisätiedot ja tilaukset

Helsingin Kamari Oy, puh. 09 2286 0360 tai www.kauppakamarikauppa.fi. Mainitse tilatessasi Veronmaksajien jäsenyydestä, niin saat tuotteet jäsenetuhintaan. 

Tulosta