Veroasiantuntijat

Veroneuvontaa jäsenille arkisin klo 9 - 14 numerosta 03010 5510 (pvm/mpm). Veroneuvonta muille kuin jäsenille numerosta 0600 1 7100 (2 e/min + pvm/mpm).

Lakiasiain johtaja Vesa Korpela

Vesa KorpelaLakiasiain johtaja Vesa Korpelan vastuualueina ovat neuvontapalvelut; paikallisyhdistystoiminta; koulutustoiminta; kirjojen, Taxfaxin ja Verouutisten julkaiseminen sekä edunvalvonnan juridinen puoli. Korpela on verotuksen oikaisulautakunnan jäsen ja Suomen Kiinteistöliiton verotoimikunnan puheenjohtaja. Koulutukseltaan hän on varatuomari.
 
   

 

Johtava lakimies Juha Koponen

Juha KoponenJohtava lakimies Juha Koponen on kirjoittanut useita julkaisuja, muun muassa Yrittäjän verokäsikirjan, Osingonjakajan verokirjan ja Kuolinpesän osakkaan oppaan. Hän on myös ajankohtaisjulkaisu TaxFaxin päätoimittaja. Koponen on myös mukana verotuksen oikaisulautakunnan työskentelyssä. Koulutukseltaan hän on oikeustieteen kandidaatti ja varatuomari.
 
 

 

Johtava lakimies Päivi Kaari

Päivi KaariPäivi Kaari työskentelee Veronmaksajissa johtavana lakimiehenä.

 

 

 

 


Lakimies Linda Arveli

Linda ArveliLakimies Linda Arvelin tehtäviin kuuluvat yksityishenkilöiden ja yritysten neuvominen veroasioissa, asiakkaiden toimeksiantojen hoitaminen, artikkeleiden kirjoittaminen liiton julkaisuihin, koulutus sekä esitelmöinti paikallisyhdistysten veroilloissa.
 
 

 

 

Lakimies Merja-Liisa Huolman-Lakari

Merja-Liisa Huolman-LakariLakimies Merja-Liisa Huolman-Lakarin tehtäviin kuuluvat yksityishenkilöiden ja yritysten neuvominen veroasioissa, asiakkaiden toimeksiantojen hoitaminen, artikkeleiden kirjoittaminen liiton julkaisuihin, koulutus sekä esitelmöinti paikallisyhdistysten veroilloissa. Hän on myös Verouutiset-julkaisun toimittaja. Huolman-Lakari on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti ja varatuomari.
 
 

 

Lakimies Juha-Pekka Huovinen

Juha-Pekka HuovinenLakimies Juha-Pekka Huovinen neuvoo ja kouluttaa yksityishenkilöitä ja yrityksiä veroasioissa sekä hoitaa asiakkaiden toimeksiantoja.  Huovisen erikoistumisalueena ovat yritysverotukseen liittyvät kysymykset, erityisesti yritysjärjestelytilanteet ja varojenjakokysymykset. Hän on myös Verouutiset-julkaisun päätoimittaja. Huovinen on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti.
  
  

 

 Lakimies Tero Hämeenaho

Tero HämeenahoLakimies Tero Hämeenahon tehtäviin kuuluvat yksityishenkilöiden ja yritysten neuvominen veroasioissa, asiakkaiden toimeksiantojen hoitaminen, artikkeleiden kirjoittaminen liiton julkaisuihin, koulutus sekä esitelmöinti paikallisyhdistysten veroilloissa. Hämeenaho on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti.

 

 

   

Lakimies Jonna Ijäs

Jonna IjäsLakimies Jonna Ijäksen tehtäviin kuuluvat yksityishenkilöiden ja yritysten neuvominen veroasioissa, asiakkaiden toimeksiantojen hoitaminen, artikkeleiden kirjoittaminen liiton julkaisuihin sekä esitelmöinti paikallisyhdistysten veroilloissa. Ijäs on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri.

 

 

 

Lakimies Tuomo Lindholm

Tuomo LindholmLakimies Tuomo Lindholmin tehtäviin kuuluvat yksityishenkilöiden ja yritysten neuvominen veroasioissa, asiakkaiden toimeksiantojen hoitaminen, artikkeleiden kirjoittaminen liiton julkaisuihin sekä esitelmöinti paikallisyhdistysten veroilloissa. Lindholm on kirjoittanut Lahjaverokirjan sekä Perintöverokirjan yhdessä lakimies Elina Helokosken kanssa. Hän on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti.
 
   

 

Lakimies Kati Malinen

Kati MalinenLakimies Kati Malisen tehtäviin kuuluvat yksityishenkilöiden ja yritysten neuvominen veroasioissa, asiakkaiden toimeksiantojen hoitaminen, artikkeleiden kirjoittaminen liiton julkaisuihin, koulutus sekä esitelmöinti paikallisyhdistysten veroilloissa. Hän on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti. 
 
 

 

 Lakimies Harri Rajala

Harri RajalaLakimies Harri Rajalan tehtäviin kuuluvat yksityishenkilöiden ja yritysten neuvominen veroasioissa, asiakkaiden toimeksiantojen hoitaminen, artikkeleiden kirjoittaminen liiton julkaisuihin sekä esitelmöinti paikallisyhdistysten veroilloissa. Hän on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti. 
 
 

  

 

Lakimies Georg Rosbäck

Georg RosbäckLakimies Georg Rosbäckin työtehtäviin kuuluvat yksityishenkilöiden ja yritysten neuvonta veroasioissa, asiantuntija-artikkeleiden kirjoittaminen, esitelmöinti paikallisyhdistysten veroilloissa, koulutus sekä toimeksiantojen hoitaminen. Rosbäck on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti.
 
 

 

  

Lakimies Juha Salmikivi

Juha SalmikiviLakimies Juha Salmikiven tehtäviin kuuluvat yksityishenkilöiden ja yritysten neuvominen veroasioissa, asiakkaiden toimeksiantojen hoitaminen, artikkeleiden kirjoittaminen liiton julkaisuihin sekä esitelmöinti paikallisyhdistysten veroilloissa. Salmikivi on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti.
 
 

  

Lakimies Hanna Silander


Hanna SilanderLakimies Hanna Silanderin tehtäviin kuuluu yksityishenkilöiden ja yritysten neuvominen veroasioissa. Silander on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri.
 
 

 

  

Lakimies Johnny Örnberg

Johnny ÖrnbergLakimies Johnny Örnbergin tehtäviin kuuluvat yksityishenkilöiden ja yritysten neuvominen veroasioissa, asiakkaiden toimeksiantojen hoitaminen, artikkeleiden kirjoittaminen liiton julkaisuihin sekä esitelmöinti paikallisyhdistysten veroilloissa. Örnberg on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti. Johnny Örnberg ger rådgivning även på svenska.

 

  


Kirjanpidon asiantuntija Marjo Salin

Marjo SalinKirjanpidon asiantuntija Marjo Salin neuvoo ja kouluttaa yrityksiä ja yhdistyksiä kirjanpito- ja veroasioissa. Salin on kirjoittanut liikkeen- ja ammatinharjoittajan kirjanpitokirjan. Tämän lisäksi hän päivittää Liikkeen- ja ammatinharjoittajan verokirjaa sekä Asunto-osakeyhtiön kirjanpito- ja verokirjaa. Salin on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. 

 

 

 

Osastosihteeri Marika Huotari

Marika HuotariOsastosihteeri Marika Huotari työskentelee lakimiesten assistenttina. Hän taittaa myös liiton julkaisuja. 

Tulosta