Etusivu

Kesytä verokarhu. Liity Veronmaksajiin!

Muistithan tarkistaa esitäytetyn veroilmoituksen 2019

Esitäytetty veroilmoitusEsitäytetyn veroilmoituksen 2019 viimeinen palautuspäivä oli 19.5.2020. Ammatin- ja liikkeenharjoittajan ja hänen puolisonsa viimeinen palautuspäivä oli 2.4.2020.

Tutustu veroilmoitusta koskeviin ohjeisiin.

Webinaari: Sijoittajan verotus

webinaariJärjestimme 26.5.veroilta-webinaarin sijoittajan verotuksesta. Aiheina mm. uusi osakesäästötili, säästövakuutusten muutokset sekä osakemyyntien verotus ja tappiot. Tutustu webinaariin

Vuoden 2020 veromuutoksia

Veromuutoksia 2020Miten verotus muuttuu tänä vuonna? Katso tästä tietoja ja laskelmia vuoden 2020 veromuutoksista.  

Vero2020 siirtyi verkkoon

Vero2020Vero 2020-tapahtuma 18.3.2020 Finlandia-talolla järjestettiin koronavirusriskin vuoksi verkkoseminaarina. Suoraa lähetystä seurasi tuhansia katsojia. Kiitos kaikille osallistujille!

Verkko­seminaarin voi katsoa täältä.

Yhdistyksen veroilmoitus

yhdistys veroilmoitusPoikkeuksellisesta tilanteesta johtuen yhdistyksen veroilmoituksen voi nyt antaa viiden kuukauden kuluessa tilikauden päättymisestä. Esimerkiksi jos tilikausi päättyi 31.12.2019, veroilmoitus on annettava viimeistään maanantaina 1.6.2020. Tutustu yhdistyksen veroilmoitusohjeisiin.

Webinaari: Vuokranantajan verotus

maalipurkitMietityttääkö vuokratuojen ilmoittaminen veroilmoituksella? Mitä vuokratuloista voi verotuksessa vähentää? Miten remontit tulee ilmoittaa? Katso webinaari.

Mihin veroeurosi käytetään? Verotin vastaa

Laske Verottimella, paljonko palkkasi kerryttää julkisen sektorin kassaa ja mitä kaikkea sillä summalla saadaan.

Mitä palkkakuitti 2020 sisältää?

Miten brutto­palkasta muotoutuu summa, joka tulee tilille? Mitä maksuja työn­antaja joutuu lisäksi maksamaan? Katso kaaviot, joissa eritellään 1 600, 3 000 ja 6 000 euron kuukausi­palkkojen koostumukset.

Kilometrikorvaukset 2020

Kilometrikorvaukset 2015Jos teet työmatkan omalla kulkuneuvollasi, työnantaja voi maksaa sinulle verottomasti kilometrikorvausta sen käytöstä. Katso tästä korvausten suuruudet vuonna 2019.

Päivärahat 2020

Päivärahat 2015Päivärahalla työnantaja voi korvata työntekijälle työmatkan aiheuttaman elantomenojen lisäyksen. Katso verovapaan päivärahan enimmäismäärät kotimaassa ja ulkomailla.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennystä kotitöistäMistä työstä saa kotitalousvähennystä? Mikä on vähennyksen määrä? Miten kotitalousvähennystä haetaan? Tutustu vähennystä koskeviin käytännön neuvoihin.

Kunnallisveroprosentit kartalla

Katso Veronmaksajien kartasta kuntakohtaiset kunnallisveroprosentit vuonna 2020. Klikkaamalla kuntaa kartalla näet kyseisen kunnan tuloveroprosentin 2020 ja veroprosentin muutoksen vuoteen 2019 nähden.

Miten palkansaaja-Jarin verot lasketaan?

Jarin palkka verotMitä veroja ja veroluonteisia maksuja palkasta menee? Miksi keskituloinen maksaa yli kymmenkertaisen määrän kunnallisveroa valtionveroon verrattuna? Katso hyvä esimerkki Jarin tuloista.

Veronmaksajien linjaukset vaalikaudelle 2019–2023

Veronmaksajain Keskusliitto esittää talous- ja veropolitiikan ankkuroimista vaalikaudella 2019–2023 selkeisiin perusperiaatteisiin. Tutustu tästä Veronmaksajien linjauksiin.

Verojuristi

Uutiset

Kaikki uutiset

Lehdistötiedotteet

Kaikki tiedotteet

Ajankohtaista liitossa

Kaikki ajankohtaiset

TT5/2020

Veronmaksajat Somessa  

Facebook  LinkedIn  Twitter

Veronmaksajat sosiaalisessa mediassa

Haluatko lisää hyötytietoa arjen talousasioista?

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.